24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur - termékleírás

Az animonda Integra Protect Adult Sensitive diétás nedveseledelt kifejezetten táplálékintoleranciában szenvedő macskák számára fejlesztették ki, és különböző ízletes változatokban kapható.A diétás macskatáp valamennyi fajtája csupán egy állati fehérjeforrást tartalmaz, ami hozzájárul a jó tolerálhatósághoz. Emellett az animonda Integra Protect Adult Sensitive más válogatott összetevőkkel, így például könnyen emészthető szénhidrátforrásokkal és értékes zsírsavakat adó repceolajjal gazdagított. A macskáknak szánt diétás eledelt finom íz jellemzi, és egészséges összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas bársonyostalpúja mindennapi táplálására.Az animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás 24 x 100 g jellemzői:Teljes értékű diétás eledel a macskák forrásanyagokra és tápanyagokra mutatkozó intoleranciás tüneteinek csökkentéséreJól emészthető receptúra: válogatott fehérje- és szénhidrátforrásokkalSingle animal protein: minden változat csak egy állati fehérjeforrást tartalmazRepceolajjal finomítva: értékes telítetlen zsírsavak forrásaLimitált összetevőlista: alkalmas kizárásos diétáhozNagyon ízletes: sok macska szívesen elfogadjaKülönböző fajták állnak rendelkezésre: az étkezések változatosabbá tétele érdekébenElőre kiadagolva: praktikus, egyenként 100 g-os tálcákbanÁltalános figyelmeztetések:Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát.Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából!Amennyiben háziállata állapota rosszabbodbna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur - termék paraméterei

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur - ár és elérhetőség előzményei

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur - egyéb érdekes termékek

24x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Csirke pur - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?