A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 683 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Karob, a kakaó teobrominmentes helyettesítője. Összetevők: karobA termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.Felhasználása: a reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon hasonlít, ugyanakkor egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Nem tartalmaz teobromint.Tápanyagtartalom (100 g-ban):Energiaérték:1529 kJ / 355 kcalZsír:4 g- amelyből telített zsírsavak:1 gSzénhidrát:84,26 g- amelyből cukor:38,14 gFehérje:4,87 gSó:0,017 gSzáraz, hűvös helyen tartandó!Származási ország: Spanyolország.
A Naturmind karobpor a következő diétákban is fogyasztható: cukorbeteg, paleolit, low-carb, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus.
Karob, a kakaó teobrominmentes helyettesítője. Összetevők: karobA termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.Felhasználása: a reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon
A karobport a szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő, szárítással és őrléssel. Színében és állagában nagyon hasonlít a kakaóra, ezért legfőképpen ennek helyettesítésére használják.A kakaóval ellentétben a karobpor nem okoz problémát a
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe a kakaóhoz hasonló, így annak helyettesítésére szolgálhat az étrendben. Készíthetünk belőle hamis kakaó italt, és édeskés íze miatt süteményekhez is kiváló alapanyag. Élelmi rostban gazdag, gluténmentes
Naturmind aszkorbinsav: Kiszerelés: 250g Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav) Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),
A Macagyökérben kedvező összetételben találhatóak meg a tápanyagok: tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, másodlagos növényi összetevőket és valamennyi rostot is
A zöldbanán lisztet zöld banánból készítik, a hagyományos búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. A Közép-Amerikából származó alapanyag magas tápértékű. Különlegességét rezisztens keményítő tartalma adja, különbözőségét pedig a többi
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Összetevők: búzasikér
Összetevők: sárgarépa, pasztinák, petrezselyem gyökér, póréhagyma, paradicsom pehely, zellergumó, petrezselyem levél, vöröshagyma, snidling hagyma, őrölt fekete bors, őrölt kurkuma Felhasználása: levesek, főtt ételek, tészták, krémek, szószok ízesítésére
Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér színű szezámmag hántolt. A világosabb színű szezámmagot inkább Nyugat és Közel Keleten
A Biorganik Étkezési kovaföld por magas szilícium tartalmú extra finomra őrölt ásványi por. A szilícium-dioxid kiemelten a kötőszövetek, a csontok az inak, a porcok, a bőr, a máj és a vese, de tulajdonképpen a test összes sejtjének létfontosságú alkotóeleme. Pl. a kalcium
A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a növény gumóját használják fel, amely a rizs és a kukorica után a világ legjelentősebb szénhidrátforrása
Gluténmentes panírmorzsa Összetevők: rizsliszt, só, emulgálószer E471 Nem ökológiai gazdálkodásból. Átlagos tápérték (100 g-ban): Energia: 1559 kJ / 365 kcal Zsír: 1,0 g amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 81,0 g amelyből cukrok: 2,0 g Fehérje: 8,0 g Só: 0,6 g
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, így nem tartalmaz koffeint, se theobromint. A karobport édeskés jellege önmagában is élvezetes ízesítővé teszi
Növényi rost.A bélbaktériumok kedvenc tápláléka. Jelentőség, hatások:Az inulin növényi rost, amelyet az emberi emésztőenzimek nem tudnak lebontani, így változatlan formában jut el a vastagbélbe, ahol a hasznos bélbaktériumok táplálékául szolgál. Ahogy a baktériumok
A földimandula vagy tigrisdió igazából nem is mandula vagy dió, hanem egy Észak-Afrikában és a Mediterráneum területén őshonos fűféle gyökérgumója, amelyet évszázadok óta fogyasztanak már. Hazánkban viszonylag kevésbé ismert még a földimandulaliszt, de érdemes
NATURMIND SZÓDABIKARBÓNA Étkezési szódabikarbóna, más néven Nátriumhidrogénkarbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban, Vízben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású, Rendszeresen fogyasztva sokat javíthatunk vele szervezetünk ellenálló
A Naturmind Zabkorpa rostban gazdag élelmiszer, melyet kásákhoz, müzlikhez, illetve ételek sűrítéséhez is felhasználhatunk. A zab az egyik legkedveltebb és legegészségesebb gabonánk. Leginkább zabpehelyként fogyasztjuk, de más formában is érdemes beilleszteni az étrendünkbe
Naturmind gluténmentes zabpehelyliszt 500g A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet,
Finom szemű fekete só, a tojás ízének helyettesítésére. A Himalaya fekete só vagy kala namak kissé kénes illatú és ízű, különleges só, amelyet főként Ázsia déli részén használnak.Jelentőség, hatás:A konyhasóhoz hasonlóan főleg nátrium-kloridból áll, de ezen kívül
Összetevők: nádcukorA nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Jó tudni: a boltokban
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az