A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 564 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A vörös áfonya
Összetevők: mazsola, aszalt vörösáfonya, aszalt alma, kesudió, mandulabél, nádcukor, növényi olaj, antioxidánk (kén-dioxid) - See more at: http://teszt7.szolweb.hu/keverekek/413-naturfood-csemege-mix-150g.html#sthash.fF5ZVwWN.dpuf
Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények készítéséhez. Összetevők: Aszalt vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Rostgazdag diéta esetén aszalt gyümölcsök, magvak fogyasztása előnyös
Részletek Aszalt fekete cseresznye. Csemegeként fogyasztható, töltelékbe, süteményekbe, müzlikbe egyaránt használható. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó. 100g termékre
Termék leírása: aszalt goji bogyó, antioxidáns (kén-dioxid Csemegeként fogyasztható, süteményekbe, műzlikbe egyaránt használható Fénytől védve, száraz, hűvös helyen. 100g termékre vonatkoztatva: Energia kJ/kcal: 1440/344 Zsír: 1,2g amelyből telített zsírsavak: 0g
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá válik, könnyebb megrágni. Nagy energiatartalma - cukortartalma - miatt azonban sose együnk
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja
NATURFOOD MAZSOLA A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi
Aszalt gyümölcsök, pörkölt földimogyoró és diófélék keveréke Összet evők: mazsola, pörkölt földimogyoró ( pörk
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A szilva egyik
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír 1 g 1,40% Ebből telített zsírsavak 0 g 0,00% Élelmi rost 7 g 28,00% Nátrium 0 g 0,00% INBÉ(%)=
Aszalt, cukor és kén-dioxid mentes mangó. Összetevők: aszalt mangó. Cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül. Tápanyagtartalom 100g termékben:
Vörös és Fekete Mix Aszalt gyümölcs- és étcsokoládé mix Összetevők: vörösáfonya, feketecseresznye, étcsokoládé pasztillák (20%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], nádcukor, napraforgó olaj. Fénytől védve, száraz,
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C-, B- és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és kálium tartalma kimagasló. Jelentős az antioxidáns fenol és aszkorbinsav tartalma, ennek
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben. A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs
Bizonyos egymagvú vagy magvatlan, magas cukortartalmú szőlőfajták aszalt bogyója. A mazsolaszőlőt Perzsiában és Egyiptomban már Kr. e. 2000-ben termesztették
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben. A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs
Mit tartalmaz? Vitaminok E, C, béta-karotin Nyomelemek, ásványi anyagok nátrium, foszfor, kálium, kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén Mik a jótékony hatásai? A vörös áfonya magas flavonoid tartalma miatt, erős antioxidáns hatású. A flavonoidok védik szervezetünket a
Naturfood Mandulabél 100 g A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással van a csontok fejlődésére és a fogakra is. Naturfood Mandulabél
Ezt a finom magvakból és a nyár összes ízét magukban rejtő aszalt gyümölcsökből álló keveréket az egészséges rágcsálnivalók kedvelőinek ajánljuk
NATURFOOD Héjnélküli Tökmag 100 g A hagyományos héjas tökmag is sok, az egészségünkre hasznos anyagot tartalmaz, a héjnélküli tökmag fajtákból azonban, amelyeket olajtöknek is hívnak, még több ilyen anyagot lehet kivonni, hasznosítani. A téli vitaminhiányos időszakban