3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 136 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak - termékleírás

Ezekkel az ízletes sushi-csemegékkel egy kis örömet szerezhet négylábú kedvencének, és egyúttal értékes tápanyagokat is biztosíthat számára. Az apró sushi falatkák formájú, aromás rágcsálnivalók természetes és a fajoknak megfelelő összetevőkből készülnek. Extra fehérjét tartalmaznak csirkéből (46%) és halból (13%), valamint alapvető ásványi anyagokat. A hús és a hal finom kombinációja ellenállhatatlan ízélményt nyújt, amelyet minden kölyök és felnőtt kutya egyformán szeret! A Boxby Sushi Snackek értékes kis csemege az étkezések között, és szájbarát formájuknak köszönhetően edzés, sport és játék közben is tökéletes kis jutalomfalatnak. A holland prémiumgyártó a snack-receptek kifejlesztésekor figyelembe veszi a kutyák táplálkozási igényeit, és garantálja a kiváló minőségű alapanyagok felhasználását. A mindössze 2%-os zsírtartalomnak köszönhetően az ízletes jutalomfalatok biztosítják, hogy négylábú barátja ne fogyasszon felesleges kalóriákat. Emellett a gyártási folyamat során nem használnak gabonaféléket, glutént vagy mesterséges adalékanyagokat. Ezért a sushi falatok allergiás vagy intoleranciával küzdő állatok számára is alkalmasak. A legjobb íz és létfontosságú anyagok - természetes receptben egyesítve a négylábú ínyenceknek! A Boxby Sushi egy pillantásra: Kutyakölykök és felnőtt kutyák számára Fajoknak megfelelő receptúra: természetes alapanyagokkal, mesterséges adalékanyagoktól mentesen Gabona- és gluténmentes: allergiás vagy intoleranciás kutyák számára is használható 46% csirke és 13% hal: magas fehérjetartalmú és különösen ízletes Alacsony zsírtartalom: nincs felesleges kalória, csak 2% zsírtartalom Extra magas fehérjetartalom: húsból és halból Ásványi anyagokkal Magas elfogadottság: kiadós recept, amelyet minden kölyökkutya & felnőtt kutya szeret Sokoldalú falatok: ideális jutalomfalat kiképzés közben, kényeztetésként vagy kis nassolnivalóként két étkezés között Prémium gyártó: a holland gyártó garantálja a magas minőségi és biztonsági előírásokat, valamint az egészséges, fajoknak megfelelő összetevőket

Termék 3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak termékcsoporthoz tartozik Csemege kutyáknak, a márka gyártja Boxby, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak - termék paraméterei

KategóriaCsemege kutyáknak
MárkaBoxby
E-shopZooplus.hu

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak - egyéb érdekes termékek

3x100g Boxby Sushi Dog Snacks kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?