2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes - termékleírás

A kutya szükségleteit akkor tudja igazán kielégíteni, ha személyre szabott étrendet kínál neki. A Josera Emotion minden kutya számára a megfelelő recepttel rendelkezik. Válogatott összetevők, gondos elkészítés és aroma megőrző csomagolás a Josera sikerének titka. A Josera kutyatápokat megbízható, csúcsminőségű összetevőkből gyártják Németországban. A közös gondviselés, a közös időtöltés, a közös élmények és sikerek - a Josera termékek mindezt megtestesítik! A Josera száraz kutyatáp most 2 x 15 kg-os gazdaságos kiszerelésben. Megjegyzés: További információkat az egyedi Josera termékekről az alábbi linken talál. Ez az ajánlat csak a 325931-es termékkóddal érvényes. Josera kutyatápok

Ezt a terméket a csoportban találja Kutyák szükségletei, a márkához tartozik Josera, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes - termék paraméterei

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes - ár és elérhetőség előzményei

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes - egyéb érdekes termékek

2x15kg Josera száraz kutyatáp- MiniDeluxe gabonamentes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?