12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp - termékleírás

A Nutrivet Inne Dog receptje a kutya természetes táplálkozási szükségletein alapul. A 80% állati eredetű összetevőkből és 20% gyümölcsből, zöldségből, növényi kivonatokból és vitaminokból álló összetétel hasonlít ősei étrendjére, amely zsákmányállatokból és erdei gyümölcsökből állt. A kutyák emésztőrendszere még ma is alkalmazkodott a gabonamentes, nagyon magas húsból származó fehérjearányú ételekhez. A csirke, a bárány és a pulyka teszi ezt a kiegyensúlyozott szárazeledelt különösen ízletessé és emészthetővé. A természetes teljes értékű eledel biztosítja a felnőtt, normálisan aktív kutyának az összes tápanyagot, amelyre szüksége van a boldog és egészséges élethez. A Nutrivet Inne Dog Nutritive a hús mellett számos értékes, a természetből származó összetevőből áll: Cékla, paradicsom, cikória és más zöldségek, áfonya, édesköményzöld és rozmaring kivonatok, valamint más növényi összetevők jótékony hatással lehetnek a szervezetre. A kiváló minőségű szárazeledel teljesen mentes a mesterséges aromáktól, színezékektől és kémiai tartósítószerektől. A lazacolaj elősegíti a fényes szőrzetet és erősítheti az immunrendszert. A glükozamin és a kondroitin szintén hozzájárul az egészséges csontok és ízületek fenntartásához. Minőségileg meggyőző és kiegyensúlyozott eledel, amely a természetet veszi mintául, és annak legjavát ötvözi. Nutrivet Inne Dog Nutritive egy pillantásra: Prémium minőségű szárazeledel 2-7 éves, normál aktivitású felnőtt kutyák számára 80% állati és 20% növényi összetevő: A magas hústartalmú receptúra kutyája természetes tápanyagszükségletén alapul, összhangban ősei zsákmányállatokból és vadon termő bogyókból álló étrendjével Gabona- és gluténmentes: Allergiás és intoleranciás kutyáknak is etethető Magas fehérjetartalom: elsősorban állati fehérjék csirkéből, bárányból és pulykából, ízletes és könnyen emészthető Természetes: mentes a mesterséges aromáktól, színezékektől, kémiai tartósítószerektől és genetikailag módosított összetevőktől Lazacolajjal: telítetlen omega zsírsavakban gazdag, amelyek elősegítik az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet, és erősíthetik a szervezet védekezőképességét Glükozamint és kondroitint tartalmaz: támogatja az egészséges csontokat és ízületeket Mindenre kiterjedő vitalitás: a zöldségekből, gyümölcsökből és gyógynövényekből származó növényi kivonatok, valamint a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kiegyensúlyozott keveréke biztosítja a jó közérzetet, és erősítheti az immunrendszert Kiegyensúlyozott bélflóra: a kiváló minőségű összetevők, a könnyen emészthető húsok, az édeskömény, a cikória és a prebiotikumok MOS & FOS támogatják a gyomor-bélrendszer egyensúlyát Yucca-kivonattal: csökkentheti a székletszagot

Termék 12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp csoport termékei között található Kutyák szükségletei, a márkához tartozik Nutrivet, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp - termék paraméterei

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Nutritive Nutrivet Gabonamentes Száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?