2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp - termékleírás

Kutyája szükségletei szerint kifejlesztve. Teljes értékű eledel bármely fajtájú felnőtt kutyának Minőségi fehérjékben gazdag: kacsa, szénhidrátforrásként burgonyával és édesburgonyával Gabonamentes receptúra: az optimális emésztési biztonságért, gabona-intoleranciával és -allergiával küzdő kutyák számára is alkalmas Jóízű, semi-moist (félnedves) krokettek: 18% nedvességtartalom, a válogatós kutyák köreiben is kedvelt Németországban készül: válogatott nyersanyagok felhasználásával, folyamatos minőségellenőrzéssel kísérve A Briantos kutyatápok kialakításánál mindig is a megbízhatóság volt a fő szempont, s hogy bármely szükségletre a megfelelő táplálékot lehessen biztosítani. A gabonamentes receptúra különösen jól emészthető a farkasok mai leszármazottainak, a mi kutyáinknak. A száraztáp magasabb nedvességtartalmából adódóan még a válogatósabb kutyák között is nagyon kedvelt. A kiváló minőség záloga, hogy az előállítás helyszíne Németország. A Briantos Adult kacsa burgonya - gabonamentes eledel a következő kiszerelésekben kapható: 1 kg, 4 kg (4 x 1 kg), 12 kg és 2 x 12 kg.

Ezt a terméket a csoportban találja Kutyák szükségletei, a márkához tartozik briantos, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp - termék paraméterei

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Briantos Adult kacsa & burgonya - gabonamentes száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?