2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 41 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp - termékleírás

A Pro Plan száraz kutyaeledel különböző fajtái közreműködnek az immunrendszer megerősítésében, előnyösen hatnak az emésztőrendszerre, segítenek az egészséges bőr és a fényes szőrzet kialakulásában ill. megtartásában. A Pro Plan valamennyi receptjét állatorvosok és táplálkozásszakértők tervezték,hogy kiegyensúlyozott étrendet hozzanak létre a kutyák különböző életszakaszaira - fajtájuk és aktivitási szintjük figyelembe vételével. A Pro Plan eledelek kutyája egészséges, hosszú életének szolgálatában állnak.Profitáljon kedvező árú gazdaságos csomagjainkból!Ragadja meg az alkalmat! Vásároljon 2 x nagytasakos PURINA PRO PLAN Puppy száraztápot kölyökkutyájának a választása szerinti fajtából és gazdaságos csomagban rendkívül kedvező áron juthat hozzá!Az egyes termékekről az alábbi linkeken találhat további információt:PRO PLAN Large Robust Puppy Healthy StartPRO PLAN Large Athletic Puppy Healthy StartPRO PLAN Medium Puppy Sensitive SkinPRO PLAN Medium Puppy Healthy StartPRO PLAN Medium Puppy Sensitive Digestion bárány rizsPRO PLAN All Sizes Puppy Sensitive Digestion gabonamentes pulykaPURINA PRO PLAN Large Robust Puppy Sensitive Digestion bárány

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Purina Pro Plan Medium Puppy Sensitive Digestion bárány & rizs száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?