2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp #52024

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp #52024

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp #52024

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp - termékleírás

A Pro Plan száraz kutyaeledel különböző fajtái közreműködnek az immunrendszer megerősítésében, előnyösen hatnak az emésztőrendszerre, segítenek az egészséges bőr és a fényes szőrzet kialakulásában ill. megtartásában. A Pro Plan valamennyi receptjét állatorvosok és táplálkozásszakértők tervezték,hogy kiegyensúlyozott étrendet hozzanak létre a kutyák különböző életszakaszaira - fajtájuk és aktivitási szintjük figyelembe vételével. A Pro Plan eledelek kutyája egészséges, hosszú életének szolgálatában állnak.Profitáljon kedvező árú gazdaságos csomagjainkból!Ragadja meg az alkalmat! Vásároljon 2 x nagytasakos PURINA PRO PLAN Adult vagy Senior száraz kutyaeledelt a választása szerinti fajtából és gazdaságos csomagban rendkívül kedvező áron juthat hozzá!Az egyes termékekről az alábbi linken találhat további információt:PURINA PRO PLAN Adult száraz kutyatápok

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?