2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp - termékleírás

Tökéletesen a nagy testű, atletikus testalkatú kutyák szükségleteihez igazítva: a PURINA PRO PLAN Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac (korábban: OPTIDERMA) ellátja kedvencét az aktív kutyaélethez szükséges valamennyi alapvető tápanyaggal és extra adag energiával. A szárazeledel különösen alkalmas táplálékérzékeny kutyák számára, mivel csak válogatott fehérjeforrásokat tartalmaz és búzamentes.A PURINA PRO PLAN Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac ízletes lazaccal készül, amely kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrás. Egy speciális, esszenciális zsírsavakat, vitaminokat és cinket tartalmazó tápanyagkeverék a bőr és a szőrzet egészségét támogatja. A száraztápot kiegyensúlyozott, teljes értékű összetételt jellemzi, ezért ideális mindennapi táplálásra.A PURINA PRO PLAN Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac jellemzői:Teljes értékű szárazeledel nagy testű (25 kg-tól), sportos testfelépítésű, felnőtt (2-7 éves) kutyáknakÉrzékeny emésztésű kutyák számára kifejleszettJól tolerálható: csak válogatott fehérjeforrásokat tartalmaz az intolerancia kockázatának csökkentése érdekébenBúzamentes: ilyen jellegű allergiával és intoleranciával küzdő kutyák számára is alkalmasTápanyagkomplex a bőr számára: esszenciális zsírsavakkal, B-vitaminnal és cinkkel a bőr és a szőrzet támogatásáraMegnövelt kalóriatartalom: az atletikus alkatú kutyák magasabb energiafogyasztásához igazítvaD-vitamin: a normál csontok és fogak fenntartásához szükségesKiváló lazaccal: minőségi állati fehérjék forrásaVitálanyagokban gazdag és kiegyensúlyozott: ellátja kutyáját vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkelJó íz, optimális krokettméret: sok kutya szívesen elfogadjaMesterséges színezék nélkül

Termék 2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp termékcsoporthoz tartozik Kutyák szükségletei, a márkához tartozik Pro Plan, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp - termék paraméterei

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x14kg Purina Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin lazac száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?