14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban - termékleírás

A PURINA Dog Chow kutyaeledelek optimális receptúra alapján készülnek, speciális összetevőkkel, alapvető ásványi anyagokkal és vitaminokkal. A PURINA Dog Chow kutyaeledel segít kutyája jó közérzetének, egészségének megőrzésében, kutyája mindenkori tápanyag-igényeihez igazított étrendet kínál mindenféle életstílusú kutya valamennyi életszakaszára. A speciális, két nagyságban kialakított krokettek elősegítik a tápanyagfelvételt és az emésztést. Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 14 kg PURINA Dog Chow száraz kutyatápot a választása szerinti fajtában, és most 2 kg-ot ingyen adunk belőle! 12 kg-ért fizet - 14 kg-ot kap!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak a 1001340 termékszámon érvényes!Az egyes termékekről az alábbi linken találhat további információt:PURINA Dog Chow száraz kutyatápok

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban - ár és elérhetőség előzményei

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban - egyéb érdekes termékek

14kg PURINA Dog Chow Puppy bárány & rizs száraz kutyatáp 12+2 kg ingyen akcióban - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?