2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 281 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - termékleírás

Különleges receptúrájának köszönhetően a Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken Insect ideális választás a közepes méretű felnőtt kutyák számára. Állati fehérjeforrásként elsősorban csirkét és a rovarokat tartalmaz - ez utóbbiak különösen fenntartható fehérjeforrásnak számítanak. A válogatott növényi összetevők egyvelege kiegyensúlyozott és egészséges keveréket biztosít, ami tökéletes a mindennapi tápláláshoz. A Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken Insect minden szükséges táp- és vitálanyaggal ellátja négylábú barátját. A taurin, a kondroitin-szulfát és a glükózamin mellett prebiotikumokat és probiotikumokat is tartalmaz, amelyek támogatják a bélflórát és hozzájárulhatnak a megfelelő emésztéshez. A Brit Care száraztáp ráadásul finom, ezért sok kutya szívesen fogadja. A Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken Insect jellemzői: Teljes értékű száraztáp közepes fajtájú felnőtt kutyák számára (10-25 kg) Különleges receptúra: kifejezetten a közepes méretű kutyafajták igényeihez fejlesztették ki Ízletes csirkével: legfontosabb összetevőként Rovarokban gazdag: értékes és fenntartható állati fehérjeforrás L-triptofánnal: speciális stressz elleni receptúra Omega-3 zsírsavakkal: a bőr és a szőr egészségének támogatásáért A kiegyensúlyozott tápláláshoz: válogatott összetevőkből álló, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetétel Pre- és probiotikumokat tartalmaz: a normál emésztési funkció támogatásához Kondroitin-szulfát és glükózamin forrása Taurinnal: esszenciális aminosav Magas elfogadási arány: finom ízének köszönhetően sok kutya szívesen fogadja

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - termék paraméterei

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Brit Care Dog Sustainable Adult Medium Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?