2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 37 881 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp - termékleírás

Ha kutyája érzékenyen reagál a szokásos táplálékra, hasznos lehet, ha hipoallergén kutyaeledelre vált. A Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb Rice teljes értékű, jól tolerálható hipoallergén száraztáp kifejezetten közepes méretű kutyák számára. Egyetlen állati fehérjeforrásként bárányhússal készül.A Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb Rice eledel csak válogatott, könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, és minden fontos tápanyaggal ellátja négylábú barátját. A hozzáadott lazacolaj olyan omega-3 zsírsavakat biztosít, amelyek támogathatják a bőr és a szőrzet egészségének fenntartását. Optimális kiegészítésként a kutyaeledel összetétele gyümölcsökkel és gyógynövényekkel dúsított.A Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb Rice jellemzői:Teljes értékű száraztáp közepes fajtájú felnőtt kutyák számára (10-25 kg)Hipoallergén: jól tolerálható receptúra báránnyal, rizzsel és máriatövisselSingle protein: egyetlen állati fehérjeforrásként báránnyalA bőr és a szőr egészségéért: omega-3 zsírsavakat biztosító lazacolajjalTeljes értékű aminosavprofil: az izomzat támogatásáhozNövényi összetevőkkel gazdagított: gyógynövények és gyümölcsök a vitálanyagokban gazdag étrendértTaurinforrás: fontos aminosavGlükózamint és kondroitin-szulfátot tartalmaz

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?