12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - termékleírás

Ha biztos akar lenni abban, hogy fiatal kedvence a lehető legjobb táplálékot kapja a növekedési fázisban, a Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken Insect kiváló választás. Teljes értékű, egészséges eledel, amelynek összetételét kifejezetten a kölyökkutyák és a nagytestű fajták fiatal egyedi számára fejlesztették ki legfeljebb 2 éves korig. Ez a száraztáp csirkében gazdag, mivel az szolgál 1. számú összetevőként. Emellett rovarokat tartalmaz, amelyek értékes állati fehérjéket biztosítanak és fenntartható fehérjeforrásnak számítanak. A Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken Insect minden fontos vitaminnal és ásványi anyaggal ellátja kutyáját. Omega-zsírsav-tartalmának köszönhetően többek között támogathatja a bőr és a szőrzet egészségének fenntartását. A táphoz adott probiotikumok és prebiotikumok hozzájárulhatnak a megfelelő emésztéshez. A Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken Insect jellemzői: Kiegyensúlyozott száraztáp nagytestű (felnőttként 25 kg feletti) kölyökkutyák számára 3-24 hónapos kor között Ideális a növekedési fázisban: fiatal, még fejlődésben lévő ebek és kölykök számára adaptált receptúra Finom csirkehússal: fő összetevőként, könnyen emészthető és jól tolerálható Rovarokkal: értékes és fenntartható állati fehérjeforrás Teljes értékű: tápanyagok és vitálanyagok kiegyensúlyozott összetételben, fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz Értékes zsírsavakkal: omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek támogathatják a bőr és a szőrzet egészségének fenntartását Triptofánnal: speciális stresszoldó receptúra Hidrolizált élesztővel: természetes inozitolforrás aminosavakkal és peptidekkel A normál bélflóráért: prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaz az emésztés támogatása érdekében Kondroitin-szulfát és glükózamin forrása Taurint tartalmaz: fontos aminosav Finom íz: a kutyák szívesen fogadják

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - termék paraméterei

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed Chicken & Insect száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?