24x370g Hill's Prescription Diet z/d  Food Sensitivities Original nedves kutyatáp

24x370g Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original nedves kutyatáp

24x370g Hill's Prescription Diet z/d  Food Sensitivities Original nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 41 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x370g Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original nedves kutyatáp - termékleírás

Kutyájának még akkor sem kell lemondania a finom fogásokról, ha néhány összetevőre érzékenyen reagál. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities egy diétás nedvestáp, mely kifejezetten a tápanyagérzékenységgel küzdő kutyák igényeire lett kifejlesztve. A diétás táp csak egyféle válogatott fehérje- és szénhidrátforrást tartalmaz. A fehérjét magas hőfokon hidrolizálják, hogy javítsák tolerálhatóságát. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities halolajból származó, megnövelt esszenciális zsírsavtartalommal rendelkezik, valamint E-vitaminnal, melyek hozzájárulhatnak a normál bőrhöz. Ezenkívül a benne található prebiotikus rostok támogathatják a normál emésztést. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original kutyatáp jellemzői nagy vonalakban: Teljes értékű diétás táp felnőtt kutyák részére, valamely összetevővel vagy táplálóanyaggal szembeni érzékenység csökkentésére Különlegesen válogatott összetevők: a csirkemáj-hidrolizátum a magas hőfokon hidrolizált fehérje egyetlen forrása, válogatott szénhidrátforrásokat tartalmaz Természetes bőrbarrier: a halolaj, a magas E-vitamin-tartalom és a megnövelt esszenciális zsírsavtartalom támogathatja Prebiotikus rostokkal: hozzájárulhat a normál emésztéshez Kiegyensúlyozott és létfontosságú anyagokban gazdag: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek Népszerű a kutyák körében: szaftos receptúra ízletes összetevőkkel Praktikus húzógyűrűs konzervdoboz: az egyszerű adagolásért Állatorvosok által ajánlott: klinikailag hatékony, állatorvosok által gyakran felírt eledel További információk a Hill's márkáról és termékeiről: Hill's márka-shop I Science Plan I Prescription Diet I Snackek

24x370g Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original nedves kutyatáp - termék paraméterei

24x370g Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x370g Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

24x370g Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Original nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?