2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp - termékleírás

A bőrproblémák és az emésztési panaszok gyakran előfordulnak a kutyáknál, s gyakran takarmánnyal szembeni érzékenység váltja őket ki. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Mini Allergy Skin Care Original kutyatáp egy diétás száraztáp speciálisan kistermetű fajták számára, melyet az intoleranciás tünetek csökkentésére fejlesztették ki. Különlegesen könnyen emészthető receptúrája hidrolizált fehérjét és válogatott szénhidrátforrásokat tartalmaz. A Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Mini Allergy Skin Care Original kutyatáp tartalmaz egy speciális, prebiotikus rostkeveréket, mely támogathatja a kiegyensúlyozot bélflórát. Ezenkívül értékes omega zsírsavak is van benne, mely hozzájárulhat a normál bőrhöz. A diétás kutyatáp extra kis méretű pelletekből áll - tökéletes a kistermetű fajok kutyáinak. A Hill's Prescription Diet z/d Mini Allergy Skin Care Original száraz kutyatáp jellemzői: Diétás, teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára, valamely összetevővel vagy táplálóanyaggal szembeni érzékenység csökkentésére Hidrolizált állati fehérje: hozzájárulhat az alacsony allergánpotenciálhoz Válogatott szénhidrátforrás Bőr és szőrzet egészsége: fontos omega-3 és omega-6 zsírsavakkal és E-vitaminnal Jobb széklet: a prebiotikus rostokat tartalmazó AktivBiome+ technológia elősegítheti a jobb állagú székletet és a kiegyensúlyozott bélflórát Teljes értékű és létfontosságú anyagokban azdag: vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel Extra kicsi pelletek: tökéletesen alkalmas kicsi termetű kutyáknak Állatorvosok ajánlásával: klinikailag hatékony eledel, amelyet gyakran írnak fel az állatorvosok

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp - termék paraméterei

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x6kg Hill's Prescription Diet Canine z/d Skin/Food Sensivities Mini száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?