1,5kg Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kacsa és rizs száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kacsa és rizs száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kacsa és rizs száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 520 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

1,5kg Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kacsa és rizs száraz kutyatáp - termékleírás

A kiválasztott állateledel megvásárlásával Ön megerősíti, hogy kedvencét állatorvos megvizsgálta, aki diagnózis alapján ajánlotta az adott állateledelt, és hogy Ön elolvasta és megértette az alábbi utasításokat. Kérjük, beszéljen állatorvosával, mielőtt ezt a tápot adná kedvencének, vagy ha meg kívánja hosszabbítani az etetési időszakot. Ha Ön ezt az állateledelt eteti kedvencével, rendszeresen (6 havonta) kérje ki állatorvosa tanácsát. Ha kedvence egészségi állapota romlik, kérjük, azonnal forduljon állatorvosához. Egyes négylábúak érzékenyek az eledel bizonyos összetevőire. Ha kutyája hajlamos az ételallergiára, ez hámló bőrt és szőrhullást eredményezhet. A Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities száraz kutyatáp kacsával és rizzsel hipoallergén összetételének köszönhetően csökkentheti az intolerancia kockázatát, és segíthet kutyájának a bőrbetegségben és a túlzott szőrhullásban. A diétás szárazeledel válogatott szénhidrát- és fehérjeforrásokat tartalmaz , amelyek könnyen emészthetőek és könnyen emészthetőek. A Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities száraz kutyatáp kacsával & rizzsel emellett megnövelt esszenciális zsírsavtartalommal rendelkezik, így hozzájárulhat a normális szőrzethez és a normál bőrhöz. A Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kutyatáp kacsával & rizzsel áttekintve: Teljes értékű diétás eledel a táplálék- és tápanyag-intolerancia tüneteinek csökkentésére, valamint a bőrfunkciók támogatására felnőtt kutyák bőrbetegségei és túlzott szőrhullása esetén Válogatott szénhidrát- és fehérjeforrás: korlátozott számú, hipoallergén receptúra, jól tolerálható Esszenciális zsírsavak : magas linolsavtartalom és az EPA & DHA összege Kiegyensúlyozott és létfontosságú anyagokban gazdag: vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, valamint béta-karotinnal és természetes antioxidánsokkal az optimális testállapot és az erős védekezőképesség érdekében Szójaproteinnélkül Klinikailag bizonyított: állatorvosok által gyakran felírt, bizonyítottan hatékony takarmány Tudjon meg többet a Hill's márkáról és termékeiről: Hill's márkabolt I Science Plan I Prescription Diet I Snacks

1,5kg Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kacsa és rizs száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

1,5kg Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities kacsa és rizs száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?