2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak - termékleírás

A gyomor- és bélrendszeri problémák a kutyák esetében is igen gyakoriak. Tipikus tünetként akut és krónikus hasmenés jelentkezik. Ennek hátterében állhat stressz, betegség, antibiotikumos kezelés vagy új eledelre való átállás. A PURINA PRO PLAN Fortiflora Canine Probiotic olyan táplálékkiegészítő eledel, amely támogathatja a bélflóra természetes egészségét, és erősíti a kutya immunrendszerét.Az étrend-kiegészítő élő probiotikus tejsavbaktériumokat tartalmaz, amelyek bizonyítottan támogatják a bél természetes egészségét. Ezenkívül a PURINA PRO PLAN Fortiflora Canine Probiotic olyan értékes ásványi anyagokkal látja el kutyáját, amelyek hozzájárulhatnak a normál immunrendszerhez..A PURINA PRO PLAN Fortiflora Canine Probiotic jellemzői:Probiotikus táplálékkiegészítő eledel kölyköknek és felnőtt kutyáknakEnterococcus faecium SF68® tejsavbaktérium: támogathatja a bél természetes egészségét és a bélflóra egyensúlyátÁsványi anyagokkal: hozzájárulhat a normál immunrendszerhez.Mikrokapszulázás garantálja, hogy adekvát számú élő baktérium kerüljön a gyomor- és bélrendszerbeKönnyen beadható: csupán rá kell szórni az eledelre

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak - termék paraméterei

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak - egyéb érdekes termékek

2x30x1g PURINA PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic táplálékkiegészítő kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?