400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 670 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp - termékleírás

A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro speciálisan az emésztési problémákkal küzdő kutyák igényeinek figyelembevételével készül. A kiváló minőségű diétás nedveseledel felnőtt kutyák számára alkalmas, és hozzájárulhat kedvence optimális tápanyagellátásához.A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets kutyaeledel olyan kiválóan emészthető összetevőket tartalmaz, melyek nem terhelik túlzottan a gyomor-bélrendszert, és elősegíthetik a tápanyagok optimális felszívódását a szervezetben. A receptúra zsírszegény, ami hozzájárul a jó emészthetőséghez. Emellett a PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro elegendő elektrolitot is tartalmaz az esetleges tápanyagveszteségek kompenzálására.A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro eledel jellemzői:Teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyák számára nem megfelelő emésztés vagy exokrin hasnyálmirigy-elégtelenség esetére és az akut bélrendszeri felszívódási zavarok enyhítéséreKönnyen emészthető összetevőkkel és alacsony zsírtartalommal: optimalizálhatja kutyája tápanyagfelvételét és csökkentheti az emésztőrendszer terhelésétMegnövelt elektrolittartalom: nátriummal és káliummal, segíthet a tápanyagveszteségek kiegyenlítésébenKókuszolajból származó közepes láncú zsírsavak: könnyen emészthető és értékesíthetőOldható és oldhatatlan rostok: elősegíthetik a jó székletállagotNagyon ízletes: rendkívül magas fokon elfogadottKiegyensúlyozott és teljes értékű: átfogó táplálást biztosít felnőtt kutyák számáraÁltalános figyelmeztetések:Használata vagy etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát.Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából!Amennyiben háziállata állapota rosszabbodna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp - termék paraméterei

KategóriaCsomagolás

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

400g PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Canine Mousse EN Gastro nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?