1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 8 350 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp - termékleírás

Különféle okok állhatnak annak hátterében, ha kutyája visszatérő húgyúti gondokkal küzd. A kutyák húgyúti megbetegedéseinek egyik rizikófaktora többek között a túlzott testtömeg. A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic olyan száraztápot biztosít, amely átfogóan támogatja kutyája ilyen jellegű különleges igényeit. A száraztáp összetétele éppen úgy szolgálja a túlzott testtömeg redukálását, mint a húgyutak normál működésének támogatását. Az eledel alacsony magnézium-, kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően csökkentheti a húgyúti kövek és kristályok képződésének kockázatát. Vizeletlúgoosító tulajdonságának hála, támogathatja a vizelet optimális pH-értékét. A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic jellemzői nagy vonalakban: Teljes értékű diétás eledel felnőtt kutyák számára, a struvitkövek újbóli kialakulásának csökkentéséért, a struvitkövek feloldásáért, az oxalátkő-képződés csökkentéséért, valamint a túlzott testtömeg csökkentéséért Vizeletlúgosító tulajdonságok: a struvit tekintetében Súlyszabályozás: súlykontrollt támogató, alacsony energiatartalom Alacsony magnézium-, kalcium- és foszforszint: melyek a húgyúti kristályok és kövek kialakulásának alapját képezik Optimális vizelet pH-érték: vizeletlúgosító tulajdonságokkal rendelkezik, támogatja a húgyúti kövek kialakulásának kedvezőtlen vizeletmiliő kialakulását, csökkentheti az új strucitkövek kialakulásának kockázatát Magas omega-3 zsírsavtartalom: gyulladáscsökkentő tulajdonságok jellemzik Csirkével: nagyon ízletes, kiváló minőségű fehérjék Zöldségek és gyümölcsök speciális rostkeveréke

1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

1,5kg Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care + Metabolic száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?