Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp - 2 x 4 kg

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp - 2 x 4 kg

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp - 2 x 4 kg

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp - 2 x 4 kg - termékleírás

Ha kutyája húgykövektől szenved, fontos, hogy étkezését ehhez igazítsa. A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp egy diétás táp, mely kifejezetten a húgyutak támogatására lett kifejlesztve, és segíthet csökkentenii a struvitkövek és kalcium-oxalát kövek kialakulásának kockázatát. A diétás száraztáp alacsony magnézium-, kalcium- és D-vitamin-tartaommal rendelkezik, hogy csökkentse a húgykövek alkotóelemeinek koncentrációját. Ezenkívül vizeletlúgosító tulajdonságokkal bír, hogy támogassa a vizelet optimális ph-értékét. A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp továbbá a struvit tekintetében a vizelet telítettségét csökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik.A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp jellemzői:Diétás, teljes értékű kuytatáp struvitkövek kiújulásának csökkentésére, a stuvitkövek feloldására, valamint az oxalátkő-képződés csökkentéséreVizeletlúgosító: a hozzáadott kálium-citrát támogathatja a húgykövek számára kedvezőtlen környezet kialakulásátIgényekhez igazított ásványianyag-tartalom: alacsony magnézium-, kalcium- és D-vitamin-tartalomA struvit tekintetében a vizelet telítettségét csökkentő tulajdonságok, csökkentheti a struvitkövek kiújulásának kockázatátKorlátozott fehérjetartalom: kevesebb, de jó minőségű fehérjét tartalmaz, különösen értékes aminosavprofillalLétfontosságú anyagokban gazdag: vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkelFinom íz: sok kutya szívesen fogyasztjaAz egész élettartam folyamán alkalmazható felnőtt kutyáknálÁllatorvosok ajánlásával: állatorvosok által gyakran felírt, klinikailag ellenőrzött tápOmega-3 zsírsavakkal: hozzáadott halolajból

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp - 2 x 4 kg - egyéb érdekes termékek

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke kutyatáp - 2 x 4 kg - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?