24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp - termékleírás

Kifejezetten a húgyuti problémákra hajlamos kutyák számára kifejlesztve: A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke egy diétás nedves eledel, mely különleges összetétele támogathatja a húgyutakat, és csökkentheti a húgykő-képződés kockázatát. A diétás Hill’s kutyatáp alacsony kalcium-, magnézium- és D-vitamin-tartalommal rendelkezik, mely hozzájárulhat a húgykövek alkotóelemeinek megvonásához. A Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke vizeletlúgosító tulajdonságainak köszönhetően hozzájárulhat a húgykristály-képződés számára kedvezőtlen környezet kialakulásához. A felnőtt kutyák számára kifejlesztett diétás eledel ezenkívül a struvit tekintetében a vizelet telítettségét csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, így pedig támogathatja a struvitkövek feoldását és csökkentheti az újboli kialakulásuk kockázatát. A Hill’s Prescription Diet c/d Multicare Canine Urinary Care csirke eledel jellemzői röviden: Diétás nedves eledel felnőtt kutyák számára, a struvitkövek kiújulásának csökkentésére, a struvitkövek feloldására és az oxalátkő-képződés csökkentésére Vizeletlúgosító tulajdonságok: a hozzáadott kalcium-citrát támogathatja a húgykövek számára kedvezőtlen környezet kialakulását Igényekhez igazított ásványianyag-tartalom: alacsony magnézium-, kalcium- és D-vitamin-tartalom A struvit tekintetében a vizelet telítettségét csökkentő tulajdonságokkal: csökkentheti a struvitkövek kiújulásának kockázatát Omega-3 zsírsavakkal: hozzáadott halolajból Finom ragu csirkés és zöldséges ízvilággal: népszerű a kutyák körében Állatorvosok által javasolt: állatorvosok által gyakran előírt, klinikailag hatékony eledel

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp - termék paraméterei

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

24x156g Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care csirke nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?