Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 063 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ - termékleírás

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ Férfi rövidnadrág NORDBLANC PATCHPOCKET kényelmes tartós anyagból DOUBLE WEAVE.   Mindennapi használatra tervezett rövidnadrág. Mindent, amit a szabadtéri rövidnadrágokról tudunk, átalakítottunk, hogy városi vagy munkahelyi rövidnadrágokat hozzunk létre. A szabadtéri rövidnadrágok kényelme és a 'civil' rövidnadrágok megjelenése. Jól megválasztott rugalmas anyag, amely speciális, kettős szövési módszerrel készült, így ellenáll a szél hatásának. UV-szűrővel is rendelkezik. ELŐNYÖK ORDINARY Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. ANYAGOK 97% poliészter 3% elasztán TECHNOLÓGIA DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. KETTŐS HÁLÓ Könnyű, tartós anyag, amely kifejezetten kettős szövésű. Fő előnye a nagy szilárdság, tartósság és rugalmasság. Kiváló ellenállást biztosít a széllökésekkel szemben. Természetesen rendkívül légáteresztő, gyorsan száradó DRYFOR kezeléssel és UV-védelemmel rendelkezik. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ

Termék Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ termékcsoporthoz tartozik Férfi rövidnadrág a márkától Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, Férfi rövidnadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ - ár és elérhetőség előzményei

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ - egyéb érdekes termékek

Zöld férfi rövidnadrág PATCHPOCKET NBSPM7904_PBZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?