Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g)

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g)

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 150 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g) - termékleírás

HÍV A VADON: minőségi outdoor felszerelés trendi kivitelben – indítsa a szabad ég alatti új kalandokat a Wolf of Wilderness kutyafelszereléseivel!A „Wolf of Wilderness“ széria kiválóan alkalmass arra, hogy biztonsággal lezárja a nedveseledel-konzerveket, s így azok nagyszerűen tárolhatóvá váljanak. A fedél minőségi szilikonból áll, légmentesen zár, és gondoskodik arról, hogy a kutyatáp hosszabban friss és ízletes maradjon. A „Wolf of Wilderness' konzervtető passzol valamennyi szokványos 400-800 g-os konzervdoboz-mérethez. A kis tető megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését, és antimikrobiális tulajdonságainak köszönhetően fellép a baktériumok szaporodása ellen.A Wolf of Wilderness konzervtető jellemzői vázlatosan:Univerzális konzervtető a „Wolf of Wilderness“ szériából'Egy kettőnek': egy fedél passzol úgy a 400 g-os, mint a 800 g-os dobozokra isMinőségi szilikonból: hajlékony és tartósLégmentesen zárja a megnyitott konervdobozokat: a nedvestáp hosszabb ideig marad friss és étvágygerjesztőAntimikrobiális, ártalmatlan és biztonságos: minimalizálja a baktériumok és a penész elterjedésétMegakadályozza a kellemetlen szagokatMancs formájú kis fül: a fedél egyszerű levétele érdekébenMosogatógépbe helyezhető: egyszerűen és higiénikusan tisztíthatóAttraktív design: „Wolf of Wilderness” logóvalSzíne: szürkeAnyaga 100% szilikonMérete: Ø 10,5 x M 1 cmRáillik a következő konzervméretekre: Ø 7,5 cm és Ø 10 cmTovábbi Wolf of Wilderness outdoor felszereléseket találhat kutyája számára a következő linken:Wolf of Wilderness felszerelésekMindehhez illően próbálja ki a Wolf of Wilderness prémium kutyatápokat:Összetevőik a farkas természetes táplálékát imitálják. A magas húsrészarány, a gabonamentes receptúra és az erdei bogyósokkal, gyökerekkel, valamint a vadon élő gyógynövényekkel történő finomítás kiegyensúlyozott és fajának megfelelő étrendet kínál kutyájának, mely a farkas természetes ösztöneit követi.Wolf of Wilderness száraztápWolf of Wilderness nedveseledelWolf of Wilderness jutalomfalat

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g) - termék paraméterei

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g) - ár és elérhetőség előzményei

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g) - egyéb érdekes termékek

Wolf of Wilderness konzervtető állateledelhez, 3db, Ø 7,5 cm (400 g) + Ø 10 cm (800 g) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?