100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g)

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g)

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 411 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g) - termékleírás

Az ízletes rágótekercsek tökéletes kiegészítésül szolgálnak kedvence mindennapi étrendjéhez: a 100%-ban ropogós marhabőrből készülő, alacsony zsírtartalmú Barkoo rágótekercsek hosszan tartó elfoglaltságot biztosítanak kedvencének, és teljesen természetes módon támogatják a foghigiéniát. Az ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől mentes Barkoo ideális csemege két étkezés között. A rágcsálás, rágás és majszolás minden kutya napi rutinjának része. A Barkoo támogatja ezt az ősi ösztönt ill. annak kielégítését, és természetes rágcsálnivalók változatos sokaságát kínálja. 'Állati jó' rágásélmény, amivel az Ön kutyája sem tud betelni! Győződjön meg a Barkoo rágótekercsek előnyeiről: Ideális elfoglaltság - különösen sokáig tartó rágásélményt nyújt Alacsony zsírtartalmú, természetes snack 100% marhabőrből Ízesítő anyagok, színezékek és tartósítószerek nélkül Különösen magas fokú elfogadottság Ápolja és erősíti a fogínyt és a fogazatot Kb. 0,5 cm átmérőjű, kifejezetten a kistestű kutyákhoz igazított A Barkoo mindig a legmegfelelőbb snackkel lelkesíti kutyáját: adhatja dicséretként vagy csupán kellemes elfoglaltságként, speciális igények szerint vagy csak úgy egyszerűen, minden különösebb indok nélkül! Barkoo – snack szenvedélyből! Tippünk: a Barkoo natúr csavart rágótekercsei ideális elfoglaltságot kínálnak útközben is! A Barkoo csavart, natúr rágórúdjai eseti, alkalmankénti kutyaeledelek.

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g) - termék paraméterei

KategóriaCsavarok

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g) - ár és elérhetőség előzményei

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g) - egyéb érdekes termékek

100db Barkoo csavart rágótekercs (marhabőr) kutyasnack kb. 12,5 cm, Ø 5 mm ( 700 g) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?