Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 754 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete - termékleírás

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete Egy vízálló táska nem hiányozhat minden igényes utazó felszereléséből, akinek szüksége van arra, hogy a holmiját szárazon és biztonságban tartsa. Ez a nagyszerű táska tökéletes védelmet nyújt a víz, a hó vagy akár a por ellen.Könnyű nejlonszövetből készült. Ez egy nagyon jó minőségű anyag, amely garantálja a maximális teljesítményt. Így nyugodt lehet, és mindenekelőtt szárazon tarthatja a dolgokat.A hatalmas, 35 literes kapacitás a teljes expedíciós csomag tárolására alkalmas. Bárhová is megy, mindig nyugodt lehet, hogy ez a táska megvédi a holmiját. Szükség esetén ez a zsák víz szállítására is használható.Végül, de nem utolsósorban ügyelni kell arra, hogy a táska ne legyen sokáig víz alatt, elvégre nem bír el mindent. És arra is ügyelnie kell, hogy ne helyezzen bele éles tárgyakat, nehogy megsérüljön a táska belső szerkezete. Magasság: 64 cm Szélesség: 30 cm Kapacitás: 35 l Súly: 130 g Anyag: nejlon + vízálló laminált Gyártó: Szín: fekete Előnyök, amelyekről tudnia kell: Az Egyesült Királyságból származik, mégpedig a híres Snugpak Csak kiváló minőségű anyagokból készült Nem hiányzik a szintetikus szigetelés Biztosítja, hogy holmijai mindig védve legyenek a víztől, hótól vagy portól Alkalmas bármilyen környezetbe Szükség esetén vízszállításra is használható Kenu » Vízálló csomagolások » Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete

Termék Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete termékcsoporthoz tartozik Vízálló csomagolás, a márkához tartozik Pentagon, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete - termék paraméterei

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaCsomagolás, Vízálló csomagolás
MárkaPentagon
E-shopGamisport.hu

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete - ár és elérhetőség előzményei

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete - egyéb érdekes termékek

Vízálló táska 35L DRI-SAK Snugpak ® fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?