Köpeny  térkép Wisport® Linx - coyote

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote

Köpeny  térkép Wisport® Linx - coyote

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 215 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote - termékleírás

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote A Wisport® Linx megóvja a tVenaképet a vízkárosodástól, portól és szennyeződésektől. A külső oldal tartós Cordura® anyagból készül. A tDovod összecsukható és helytakarékos. Hajtogatáskor tépőzáras pánttal rögzítjük, és tépőzárral rögzített szárnyal lefedjük. Az átfedés után egy nagy, átlátszó fóliával ellátott zseb Venahető el a tVenaképen. A rekesz cipzárral van lezárva. Az átlátszó film -40 ° C és 50 ° C közötti szélsőséges hőmVenasékleteknek ellenáll. Az eset lezárása alatt 3 toll található (tollak, tollak stb.). A tDovod külső oldalán van egy heveder, „D” gyűrűvel, amely a hátizsákra vagy övre lóg, és hasonlók. Anyag: Cordura® műanyag fólia. Összehajtott mVenaetek: 20 cm x 13 cm. MVenaetek kibontva: 40 cm x 40 cm. összecsukható, helytakarékos tVenaképtartó cipzárral átlátszó film a tVenaképen való olvasáshoz extrém hőálló fólia a fedél alatt 3 nyílás ceruzákhoz „D” felfüggesztő gyűrű Kenu » Vízálló csomagolások » Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote

Ezt a terméket a csoportban találja Vízálló csomagolás, a márkához tartozik Wisport, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote - termék paraméterei

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote - ár és elérhetőség előzményei

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote - egyéb érdekes termékek

Köpeny térkép Wisport® Linx - coyote - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?