Torok csakra medálos ásvány karkötő #1466178

Torok csakra medálos ásvány karkötő #1466178

Torok csakra medálos ásvány karkötő #1466178

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 599 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Torok csakra medálos ásvány karkötő - termékleírás

Torok Csakra Karkötő: Engedd szabadjára a belső hangodat!

Fedezd fel a kommunikáció erejét a Torok Csakra karkötővel!

 

Ez a káprázatos karkötő két ásványt ötvöz, amelyek erős energetikai hatással bírnak a torok csakra aktiválására és a kommunikációs készségek fejlesztésére.

 

A karkötőben rejlő varázslat:

  • Lápisz lazuli: Az 'igazság köve', mely segít az őszinte kommunikációban és erősíti az önkifejezést. Élénk kék színe a nyitottságot és a bizalmat szimbolizálja.
  • Szodalit: A 'bátorság köve', mely erősíti az önbizalmat és segít kiállni az igazunkért. Kék színe a hűséget és a lojalitást sugározza.  

A Torok Csakra:

A torok területén elhelyezkedő csakra, mely kapcsolódik a kommunikációhoz, az önkifejezéshez és az önbizalomhoz. Amikor ez a csakra nyitott, könnyebben tudunk őszintén és nyíltan kommunikálni, és magabiztosabban tudjuk képviselni magunkat.

 

Tökéletes választás:

  • Akik szeretnének fejleszteni a kommunikációs készségeiket.
  • Akik magabiztosabban szeretnének kiállni az igazukért.
  • Akik nehezen tudnak őszintén és nyíltan kommunikálni.
  • Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.  

Kényeztesd magad a Torok Csakra karkötő varázslatos energiájával, és nyisd meg magad a hatékony kommunikáció és önkifejezés útján!

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Torok csakra medálos ásvány karkötő #1466178 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Torok csakra medálos ásvány karkötő - termék paraméterei

Torok csakra medálos ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Torok csakra medálos ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Torok csakra medálos ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?