Szakrális csakra medálos ásvány karkötő #1466213

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő #1466213

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő #1466213

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 599 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő - termékleírás

Szakrális Csakra Karkötő: Ébreszd fel a belső szenvedélyedet és kreativitásodat!

Tündökölj a Szakrális Csakra karkötő ragyogó energiájában!

 

Ez a káprázatos karkötő két ásványt ötvöz, amelyek erős energetikai hatással bírnak a szakrális csakra aktiválására és a belső tűz lángra lobbantására.

 

A karkötőben rejlő varázslat:

  • Karneol: A 'szenvedély köve', mely erősíti a kreativitást és segít a belső öröm megtalálásában. Élénk narancssárga színe a szenvedélyt és a vitalitást sugározza.
  • Napkő: A 'boldogság köve', mely optimizmust és vidámságot hoz az életbe. Meleg sárga színe a nap energiáját sugározza, melegedést és fényt hozva a lelkedbe.

 

A Szakrális Csakra:

Az alhasban elhelyezkedő csakra, mely kapcsolódik a kreativitáshoz, a szenvedélyhez és a szexualitáshoz. Amikor ez a csakra nyitott, könnyebben fejezzük ki magunkat, nyitottabbak vagyunk az örömre és harmonikusabb a párkapcsolatunk.

 

Tökéletes választás:

  • Akik szeretnének kreatívabbak és szenvedélyesebbek lenni.
  • Akik nehezen tudnak örülni az életnek és optimistán gondolkodni.
  • Akiknek nehézségeik vannak a párkapcsolatukban.
  • Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.

 

Kényeztesd magad a Szakrális Csakra karkötő varázslatos energiájával, és ébreszd fel a belső szenvedélyedet és kreativitásodat!

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Szakrális csakra medálos ásvány karkötő #1466213 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő - termék paraméterei

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Szakrális csakra medálos ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?