TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 520 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm - termékleírás

A TIAKI kutyanyaklánc több mint egy egyszerű kutyafelszerelés. Dekoratív ékszer, amely színes, nyári megjelenést kölcsönöz a kutyának. A gumiszalagon rögzített lapos gyöngyöknek köszönhetően nemcsak szép, de kényelmes viselet is.A TIAKI kutyanyaklánccal kedvence igazán stílusos lesz. Rugalmas gumijának köszönhetően könnyen áthúzható a fejen a fel- és levételhez. Nagyszerű kiegészítő, mely segítségével a gazdi és a kutya könnyedén összeöltözhet. A TIAKI kutyanyaklánc jellemzői: Színes nyaklánc kutyáknakMutatós kutyafelszerelés: színes, nyári megjelenésAbszolút trendi: hangsúlyos kiegészítő, gumiszalagon rögzített lapos gyöngyökSzínes, nyári dizájn: ezzel a nyakörvvel a kutya biztosan magára vonzza majd a tekinteteketNagyszerű kiegészítő, hogy összeöltözhessen kedvencévelMindennapi viseletnek is alkalmasSzín: világoskék / színesAnyag: poliészter és PVCMéret: 40 cm nyakkörfogat: Ø 4 mmFigyelmeztetés: A nyaklánc nem nyakörv, hanem ékszer, ami kizárólag dekorációs célokat szolgál. Amint észleli, hogy a gumiszalag megsérült, azonnal hagyja abba a használatát, hogy megakadályozza a lánc elszakadását és az állat fulladását!______________________________________________________________________________A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk.Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után.A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor.Ilyenkor ott szeretnénk lenni.TIAKI. Az életük része.

Termék TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel TIAKI, boltban megtalálod Zooplus.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Dekoratív ékszerek a márkától TIAKI az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm - termék paraméterei

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm - egyéb érdekes termékek

TIAKI kutyanyaklánc, 40 cm nyakkörfogat, Ø4 mm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?