Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 746 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote - termékleírás

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote Ismeretes, hogy a legnagyobb mennyiségű testhő közvetlenül a fejen keresztül távozik, ezVenat meg kell védeni. A Koris téli sapka hőmVenaséklet-szabályozó és téli időjárási védelem, amely kényelmesen illeszkedik a zsebébe. Ez egy nagyon hasznos kiegészítő, amely számos célt szolgál. A sapkát kültVenai tevékenységekre, valamint a város mindennapi viseleteire tervezték, és professzionális használatra is alkalmas. Ezt mind a turisták, mind a katonák vagy a rendőrök használják. A kupak poliészterből és meleg gyapjúból készül, így tökéletesen melegít és szigetel. A Korisnak univerzális mVenaete van - egy mVenaet mindenki számára megfelelő. Anyaga: 70% poliészter, 30% gyapjú Sapkák és sálak » Sapkák » Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote

Termék Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote csoport termékei között található Téli sapkák, a márka gyártja Pentagon, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote - termék paraméterei

IntrastatČepice-0,08-65050090
KategóriaTéli sapkák
MárkaPentagon
E-shopGamisport.hu

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote - ár és elérhetőség előzményei

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote - egyéb érdekes termékek

Tél sapka PENTAGON® Koris Watch Cap coyote - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?