Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 619 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna - termékleírás

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna Az asztal két hosszabbító lábával rendelkezik, amelyek nagy stabilitást biztosítanak. A lábak a helyükön vannak rögzítve, ezVenat nem áll fenn a nem Wisht összetétel veszélye, valamint a teleszkópos magasságállítás két zárt és egy szélső helyzetben. A táblát mind a kertekben, mind a táborDovodban használják. Az asztal felülete szilárd, kétrészes szövetlapból készül, amely szilárd alapot kínál az étkezéshez. A lemez felülete könnyen mosható. 60 x 60 x 6,5 cm mVenaetű és 4,7 kg súlyú hajtogatott állapotban az asztal egymásra rakható és praktikus fogantyújának köszönhetően szállítható. MVenaetek: 120 x 60 x 66 cm Tárolási mVenaetek: 60 x 60 x 6,5 cm Az u asztal magassága : 56/62/72 cm Súly: 4,7 kg gyártás : alumínium, umakart a szövet felületének díszítése : sötét fa Kemping » Kemping bútor » Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna

Termék Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna termékcsoporthoz tartozik Kemping bútorok, márka kínálatában szerepel Cattara az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kemping asztalok, márka kínálatában szerepel Cattara az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna - termék paraméterei

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna - ár és elérhetőség előzményei

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna - egyéb érdekes termékek

Táblázat kemping összecsukható Cattara Double távcső. barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?