napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke - termékleírás

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke Az napernyő közvetlenül a TERST asztal használatához készült. A hajtogatott állapotban levő kis mVenaetek miatt felhasználható a természetben, például a víznél vagy egy kempingben. Az napernyő 'sugara' hossza 180 cm, teljes magassága 200 cm. A két részből álló szerkezet összecsukható és könnyen összecsukható. Csak annyit kell tennie, hogy csúsztassa össze a két tartórudat és rögzítse egy karral. Akkor csak annyit kell tennie, hogy magát az napernyőt terjeszti. Az napernyő felépítésének hegyes vége van, tehát alkalmas a talajba való bejutásra. szerkezet : fém esernyő hossza : 180 cm magasság : 200 cm rúd átmVenaő : 24 mm Súly: 1,330 kg Kemping » Kemping bútor » napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke

A TERST napernyő megfelelő kiegészítő a kertekhez, kerti asztalokhoz, és nem csak ott. Az napernyő felépítésének hegyes vége van, tehát alkalmas a talajba való beszúrásra.

Termék részletek:

  • méretek: 180 x 200 cm
  • szerkezet: fém
  • össecsukható: igen
  • rúd átmérője: 24 mm
  • márka: Cattara
  • talp (termék része): nem
  • szín: szürke
  • teljes súly: 1,5 kg

 

 

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Cattara az e-shop kínálatában Kokiskashop.hu, Gamisport.hu.

Termék napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Cattara, az e-shopban megtalálod Kokiskashop.hu, Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Cattara az e-shop kínálatában Kokiskashop.hu, Gamisport.hu.

Termék napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke az EAN kód írja le 8591686134902.

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke - termék paraméterei

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke - ár és elérhetőség előzményei

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke - egyéb érdekes termékek

napernyő összecsukható Cattara TERST 180cm szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?