Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 415 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya - termékleírás

Ez a gyönyörű Daya kültéri lámpa modern műanyag dizájnból áll. A lámpa nem cserélhető, 3,5 wattos, 400 lumenes LED modullal rendelkezik, és állítható a fényerősség. Napenergiának is nevezett napelemmel van felszerelve. Napközben a lámpa elnyeli a napsugarakat, hogy végül estétől hajnalig használja. A beépített napelem kábelezés nélkül teljesen működőképes, és AA elemekkel működik, amelyek automatikusan töltődnek a napfényben... Ez rendkívül energiatakarékossá teszi. A Daya is nagyon hasznos! Különböző üzemmódjai vannak: Az A lehetőség biztosítja, hogy a lámpa éjszaka automatikusan bekapcsoljon. Ha 10 másodpercig nem érzékel mozgást, a világítás 3%-ra csökken. A B opció biztosítja, hogy a lámpa éjszaka automatikusan bekapcsoljon. Ha 10 másodpercig nem érzékel mozgást, a világítás kialszik. . Ideálisan alkalmas az Ön (vállalati) épületében és környékén, mivel IP65-ös védettséggel rendelkezik. Extra biztonságérzetet nyújt a szabadban, ha ezt a modern klasszikust választja!

Termék Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Shada az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja LED kültéri lámpák, a márkához tartozik Shada, az e-shopban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya termékcsoporthoz tartozik Napelemes lámpák, a márka gyártja Shada, az e-shopban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya - termék paraméterei

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya - ár és elérhetőség előzményei

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya - egyéb érdekes termékek

Kültéri fali lámpa fehér 21,5 cm-es tompított fénnyel és napelemes érzékelővel - Daya - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?