A Klarstein Sous Vide Quickstick Smart főző segítségével mindenki főzhet, mint egy profi. A beépített WiFi-App vezérléssel pedig az egészséges és ízletes ételek főzése most még könnyebb.A vákuumos főző előnyei teljesen egyértelműek: a lezárt táska tartalmát gyengéden
Tudatosan élni azt jelenti, hogy tudatosan táplálkozunk, tehát tudatosan főzünk. A Klarstein Quickstick egy precíz eszköz, amely ezt a filozófiát támogatja. Speciális főzési folyamat: A vitaminok és ásványi anyagok a mérsékelt felhevítésnek köszönhetően az ételben
Az 1300 W-tos teljesítményével a Klarstein Quickstick Sous Vide merülő forraló 20 literig használható és 0,2 °C-os pontossággal melegít. A beépített körforgásos pumpa garantálja a konstans hőmérsékletet 50 és 95 °C között anélkül, hogy különböző hőmérsékletű
Tudatosan élni azt jelenti, hogy tudatosan táplálkozunk, tehát tudatosan főzünk. A Klarstein Quickstick egy precíz eszköz, amely ezt a filozófiát támogatja. Speciális főzési folyamat: A vitaminok és ásványi anyagok a mérsékelt felhevítésnek köszönhetően az ételben maradnak
Tudatosan élni azt jelenti, hogy tudatosan táplálkozunk, tehát tudatosan főzünk. A Klarstein Quickstick egy precíz eszköz, amely ezt a filozófiát támogatja. Speciális főzési folyamat: A vitaminok és ásványi anyagok a mérsékelt felhevítésnek köszönhetően az ételben maradnak
A Royal Catering vendéglátóipari termékeihez tartozó Sous-vide golyókkal optimalizálhatja az ételek elkészítését vízfürdőben és tökéletesen elkészítheti azokat alacsony hőmérsékleten. A 100 műanyag golyó eloszlik a főzőedényben lévő víz felületén, ezáltal
A oneConcept Sanssousi lassú főző könnyedén vezet be a professzionális konyhaművészet titkaiba. Készítsen szaftos steak-et, roppanós zöldséget vagy egészséges halat a vákuumos edényben. E főzési módszer a legnagyobb előnye, hogy vitaminok és aromák az ételben maradnak,
Kíméletesen és finoman főzne nagy mennyiségű vákuumcsomagolt ételt? Akkor döntsön ma a Sous-vide-Stick RCVG-43 mellett a Royal Catering vendéglátóipari kínálatából! A Sou-vide rúd kitűnő választás egyaránt professzionális használatra szállodákban, éttermekben vagy
A oneConcept Sanssouci Sous-Vide főzőedény egy tökéletes belépő a profi konyha titkaiba. Készítsen szaftos steakeket, ropogós zöldséget, vagy ízletes étkeket halból különösen kíméletes módon, vákuum csomagolásban. Az elkészítési mód előnye: Az értékes aromák és
A Klarstein Quickstick Flex sous vide keringetőnek köszönhetően mindenki úgy főzhet, akár egy profi. Nagy erőfeszítések nélkül készíthet egészséges és ízletes életeket. A vákuumos főzés előnyei egészen világosak: a lezárt zsák tartalma kíméletes módon fő alacsony
A Klarstein Quickstick Flex sous vide keringetőnek köszönhetően mindenki úgy főzhet, akár egy profi. Nagy erőfeszítések nélkül készíthet egészséges és ízletes életeket. A vákuumos főzés előnyei egészen világosak: a lezárt zsák tartalma kíméletes módon fő alacsony
| A Profi Cook SV 1126 univerzális merülőfőzője a Sous-Vide módszerrel történő főzéshez használható, amely alacsony, állandó hőmérsékleten történő főzés, amikor a maximális íz, aroma, gyümölcslevek és vitaminok megmaradnak. Ez a Sous Vide főző hordozható, bármilyen
Mindig arra vágyott, hogy lágyan és ápolva párolja ételeit? Akkor rendelje meg a Royal Catering termékcsaládhoz tartozó gasztronómiai Sous-Vide-pároló készletet! Készletünk egy Sous-Vide párolóból, egy vákuumcsomagoló készülékből, illetve négy kompatibilis vákuum
Vákuumcsomagolt ételeket szeretne kíméletesen, finomra főzni? Akkor döntsön még ma a RCPSU-500 szuvidáló gép mellett, a 10057 vendéglátóipari felszerelései közül! A sous vide gép kitűnő választás professzionális használatra szállodákban, éttermekben, illetve catering
Gyorsan és egyszerűen szeretne zöldségeket párolni, galuskát főzni vagy melegen tartani a köreteket? A professzionális párolóval a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül lehetséges! 1000 W teljesítményével és 13 l-es teljes kapacitásával a rozsdamentes acélból
Az RCVG-45 szuvidáló rúd segítségével kíméletesen percre pontosan, állandó hőmérsékleten készítheti el az ételeket. Kompakt formájának és az egyszerű rögzítésnek köszönhetően a fazekakhoz és a vendéglátóipari edényekhez a készülék alkalmas kereskedelmi használatra
Vákuumcsomagolt ételeket szeretne kíméletesen, finomra főzni? Akkor döntsön még ma a RCPSU-700 szuvidáló mellett, a 10057 vendéglátóipari felszerelései közül! A szuvidáló gép kitűnő választás professzionális használatra szállodákban, éttermekben, illetve catering