A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 350 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Zsíros epres cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 3000g. MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a hőmérsékleten dolgozzon a cukormázzal. A magasabb hőmérséklet az olvadás során károsítja a cukormáz szerkezetét - csomók stb. Összetevők: Cukor, növényi olajok és zsírok, szárított tej-összetevők, emulgeálószerek: szója lecitin (E322) és szorbit-trisztearát (E492), színezés: cochineal (E120), aroma: eper és vanília. Átlagos táplálkozási értékek 100 g-nál: Energiaérték: 2424 kJ / 581 kcalFehérje: 0,0 gSzénhidrátok: 60,0 gZsírok: 37,0 g
Szín | Rózsaszín/Piros |
Anyag | Eper |
Kategória | Vanília |
Zsíros banános cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 3000g. | MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Zsíros fehér cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 3000g. | MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Kávéízű zsírmáz, fagyasztható, nem törik a sütemények vágásakor, zsírral enyhén hígítva kiválóan alkalmas a kis sütemények választékának bővítésére. Súly 3000 g | MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-on olvad meg. 25-30 °C-ra temperáljuk - ez az a
Citromízű cukormáz- fagyasztható, nem törik a desszertek vágásakor, kissé hígítva az apró cukorkákhoz. Súly 3000g | összetétel | Cukor, növényi zsír (nem keményített, pálma), növényi olaj (nem keményített, kókuszdió), laktóz,savópor, tejfehérje, emulgeáló szerek: szója
Zsíros narancsmáz - narancsszín narancsolajjal, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 3 kg. | Használat: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Zsíros tejmáz - klasszikus desszertekhez és kis teasüteményekhez, finom ízű, nem törik vágáskor és könnyen fagyasztható, súlya 3000g. | Használat: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 3 kg. | A JÉG KEZELÉSE: minden
Zsíros fehér cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500g. |
MŰKÖDTETÉS öntettel: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb. | 3000 g
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500 g. | A JÉG KEZELÉSE: minden
Tükörmáz, amely nem olvad, még mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. Óvatosan temperálja a cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on. Öntse a desszert közepére, és kenje el, hogy sima, fényes felületet kapjon. A