Set Pinguin Bútorok SET

Set Pinguin Bútorok SET

Set Pinguin Bútorok SET

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 45 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Set Pinguin Bútorok SET - termékleírás

Set Pinguin Bútorok SET Négy ember számára kempingkészlet, amely asztallal ( XL asztal) és négy székkel ( Jack Stool ) rendelkezik kedvezményes áron. Az asztallap két faszálas táblából ( keménylemez ) áll, amelyre műanyag fólia van laminálva. A deszka kerülete alumTendonium profillal van megerősítve. A lábak alumTendoniumcsövekből készülnek , átmVenaőjük 22 és 25 mm. A székek 22 mm átmVenaőjű alumTendoniumcsövekből és poliészter anyagból készülnek. Az asztal fogantyúval van felszerelve a kényelmes hordozáshoz. Csomagolás után mind a négy szék belefVena az asztalba, és a fogantyúnak köszönhetően az egész készlet kényelmesen hordozható. MVenaetek: 120 x 60 x 70 cm (asztal), 33 x 30 x 34 cm (székek) Súly : 7100 g MVenaetek a csomagolás után : 60 x 60 x 7,5 cm Felépítés: aluminum25mm és ⌀22mm alumTendonium csövek, laminált faszálas táblák, alumTendonium profil, poliészter szövet Teherbírás: 30 kg (asztal), 100 kg (szék) Kemping » Kemping bútor » Set Pinguin Bútorok SET

Termék Set Pinguin Bútorok SET csoport termékei között található Kemping bútorok, márka kínálatában szerepel Pinguin, a színváltozat az zöld.

Ezt a terméket a csoportban találja Kemping asztalok, márka kínálatában szerepel Pinguin, a színváltozat az zöld.

Set Pinguin Bútorok SET - termék paraméterei

színpetrol
színzöld
KategóriaBútor, Székek, Kemping, Kemping bútorok, Kemping asztalok
MárkaPinguin
Színzöld

Set Pinguin Bútorok SET - ár és elérhetőség előzményei

Set Pinguin Bútorok SET - egyéb érdekes termékek

Set Pinguin Bútorok SET - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?