Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs

Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs

Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 35 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs - termékleírás

Sava Eskimo HP2 Az új, kimagasló teljesítményű téli gumiabroncs, amely havon és jégen is szavatolja az irányíthatóságot

  • Hatékony gyorsulás és irányíthatóság havon
  • Kiváló tapadás nedves útfelületen
  • Kivételes irányíthatóságú nyári, kiemelkedő fékteljesítményű téli gumiabroncs – mindez egyben

Kampós-bordás kialakítás Hatékony gyorsulás és irányíthatóság havon. A kampó formájú bordák belekapaszkodnak a hóval borított útfelületbe.

Kerületen körbefutó, optimális elhelyezésű barázdák Kiváló tapadás nedves útfelületen. A víz és latyak gyors felvétele és elvezetése a gumiabroncsból.

Szilárd külső blokkok Kivételes irányíthatóságú nyári, kiemelkedő fékteljesítményű téli gumiabroncs – mindez egyben. Az egyenesebb, masszívabb blokkok hatékonyabb teljesítményátvitelt tesznek lehetővé.

Változó sugarú abroncskontúr Kiemelkedő úttapadási felületet biztosít a jéggel borított utakon, így javítja az irányíthatóságot. Hosszú és széles, egyenletes nyomáselosztású lenyomatot eredményez az út és az abroncs között.

A Sava Eskimo S3 a legújabb technológia felhasználásával készült téli gumiabroncs, ideális választás a biztonságos és kényelmes téli utazásokhoz. Az egyedi hullámos lamellákból álló téli viszonyokra optimalizált mintázat – a különleges szilika futókeverék segítségével – kitűnő teljesítményt nyújt, különösen nedves és havas utakon. Az abroncson téli kopásjelző is található, mely jelzi a téli útviszonyokhoz szükséges minimális mintamélységet.

Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs - ár és elérhetőség előzményei

Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs - egyéb érdekes termékek

Sava Eskimo HP2 XL 215/55 R17 98V Autó gumiabroncs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?