Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs

Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs

Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 25 388 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs - termékleírás

Sava Eskimo HP2 Az új, kimagasló teljesítményű téli gumiabroncs, amely havon és jégen is szavatolja az irányíthatóságot

  • Hatékony gyorsulás és irányíthatóság havon
  • Kiváló tapadás nedves útfelületen
  • Kivételes irányíthatóságú nyári, kiemelkedő fékteljesítményű téli gumiabroncs – mindez egyben

Kampós-bordás kialakítás Hatékony gyorsulás és irányíthatóság havon. A kampó formájú bordák belekapaszkodnak a hóval borított útfelületbe.

Kerületen körbefutó, optimális elhelyezésű barázdák Kiváló tapadás nedves útfelületen. A víz és latyak gyors felvétele és elvezetése a gumiabroncsból.

Szilárd külső blokkok Kivételes irányíthatóságú nyári, kiemelkedő fékteljesítményű téli gumiabroncs – mindez egyben. Az egyenesebb, masszívabb blokkok hatékonyabb teljesítményátvitelt tesznek lehetővé.

Változó sugarú abroncskontúr Kiemelkedő úttapadási felületet biztosít a jéggel borított utakon, így javítja az irányíthatóságot. Hosszú és széles, egyenletes nyomáselosztású lenyomatot eredményez az út és az abroncs között.

A Sava bemutatja új téli gumiabroncsát: az új, nagy teljesítményű Sava Eskimo HP gumiabroncsot, amely bármilyen téli körülmény mellett használható és nagyszerű tulajdonságokat nyújt jeges és havas utakon. A futófelület-keverék, amely szilícium-dioxidot tartalmaz kiváló tapadást nyújt a téli utakon. A hópehely jelzés azt szimbolizálja, hogy ez az új abroncs megfelel a téli abroncsok szigorú elvárásainak. Kiváló tapadás havas felületen és kanyarod

Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs - ár és elérhetőség előzményei

Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs - egyéb érdekes termékek

Sava Eskimo HP2 225/45 R17 91H Autó gumiabroncs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?