Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 286 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete - termékleírás

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete A nadrágnak van egy bevarrt, húzózsinórral ellátott derékpántja és szilikoncsíkokkal ellátott elasztikus gumiszalagja, amely biztosítja, hogy a nadrág a helyén maradjon Ezt a nadrágot különösen az enduro versenyzők értékelik hideg időben. Az illeszkedés és az anyagösszetétel pontosan olyan, mint amit egy endurónál elvárhatsz - laza, de nem áramló, alul elvékonyodik, hogy ne akadályozza a versenyzőt pedálozás közben, és rugalmas anyagból készült, hogy elegendő kényelmet és szabadságot biztosítson. A derék és a lábszárvégek szűkítettek, húzózsinórral. Az endurohoz maximális mozgástartományra van szükséged, és a Rodano nadrág pontosan ezt teszi lehetővé. Specifikációk fényvisszaverő elemek húzózsinór a derékban csúszásgátló szilikoncsík Évszakok tavasz, ősz, tél Sport cyclo Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Termék Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete csoport termékei között található Kerékpáros nadrág a márkától Silvini.

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete - egyéb érdekes termékek

Rodano férfi kerékpáros nadrág MP1919 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?