Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 937 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black - termékleírás

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black A fVenafi téli kerékpáros nadrág az újdonságunk ebben az évben. Nagyon törődtünk fejlesztésükkel és szerkesztésükkel, hogy megfeleljenek a legigényesebb kerékpárosDovod követelményeinek is. A rugalmas csipkés kerékpáros nadrágDovod belül szigeteltek, fésült anyaggal, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot, és hőszigetelésként is szolgál. Nadrágban fagypont körüli hőmVenasékleten is közlekedhet. A nadrág hátulja légáteresztő és maximálisan rugalmas anyagból készül, így nem akadályozzák meg a mozgást pedálozáskor. A nadrág alsó része szilikon csíkDovodkal van kikészítve, ennek köszönhetően a nadrág nem gördül ki a kerékpáron történő mozgáskor. Hátul egy kis cipzáras zseb található. Vannak biztonsági fényvisszaverő elemek is a jobb láthatóság Venadekében. A Rapone modellben nincs kerékpárbetét, amelyet a magasabb Rapone Pad modell kTendonál. Specifikációk Anyag POWERterm - szigetelt anyag, belül gyapjúval, hatékony a verejték elvezetésVenae és a hőszigetelésre Kerékpáros ruházat » Kerékpáros nadrág » Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi nadrág, a márkához tartozik Silvini, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros nadrág a márkától Silvini az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini
E-shopGamisport.hu

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black - ár és elérhetőség előzményei

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black - egyéb érdekes termékek

Férfi téli kerékpáros nadrág Silvini Rapone MP1736 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?