Az Elefántcsontpartról származó kávét diós és fűszeres ízek jellemzik. Ez a robusta egy erős, kellemesen földes fajta. Ha figyelmesen kóstol, édes karamellás jegyeket is felfedezhet. A nyugat-afrikai robusta ideális házi eszpresszó keverék készítéséhez - adjuk hozzá kedvenc
Az Elefántcsontpartról származó kávét diós és fűszeres ízek jellemzik. Ez a robusta egy erős, kellemesen földes fajta. Ha figyelmesen kóstol, édes karamellás jegyeket is felfedezhet. A nyugat-afrikai robusta ideális házi eszpresszó keverék készítéséhez - adjuk hozzá kedvenc
Az Elefántcsontpartról származó kávét diós és fűszeres ízek jellemzik. Ez a robusta egy erős, kellemesen földes fajta. Ha figyelmesen kóstol, édes karamellás jegyeket is felfedezhet. A nyugat-afrikai robusta ideális házi eszpresszó keverék készítéséhez - adjuk hozzá kedvenc
Az Elefántcsontpartról származó kávét diós és fűszeres ízek jellemzik. Ez a robusta egy erős, kellemesen földes fajta. Ha figyelmesen kóstol, édes karamellás jegyeket is felfedezhet. A nyugat-afrikai robusta ideális házi eszpresszó keverék készítéséhez - adjuk hozzá kedvenc
Az Elefántcsontpartról származó kávét diós és fűszeres ízek jellemzik. Ez a robusta egy erős, kellemesen földes fajta. Ha figyelmesen kóstol, édes karamellás jegyeket is felfedezhet. A nyugat-afrikai robusta ideális házi eszpresszó keverék készítéséhez - adjuk hozzá kedvenc
Az erős, harmonikus és keserű csokoládés kameruni robusta a világpiacokra az utat könnyedén megtalálja. Van, aki azt mondja, hogy semmiben sem hasonlít a kitűnő kávékra Dél-Amerikában, mások azt állítják, hogy egy nagy egyéniség a kávék között. Próbálja ki Ön is, és
Az erős, harmonikus és keserű csokoládés kameruni robusta a világpiacokra az utat könnyedén megtalálja. Van, aki azt mondja, hogy semmiben sem hasonlít a kitűnő kávékra Dél-Amerikában, mások azt állítják, hogy egy nagy egyéniség a kávék között. Próbálja ki Ön is, és
Az erős, harmonikus és keserű csokoládés kameruni robusta a világpiacokra az utat könnyedén megtalálja. Van, aki azt mondja, hogy semmiben sem hasonlít a kitűnő kávékra Dél-Amerikában, mások azt állítják, hogy egy nagy egyéniség a kávék között. Próbálja ki Ön is, és
Az erős, harmonikus és keserű csokoládés kameruni robusta a világpiacokra az utat könnyedén megtalálja. Van, aki azt mondja, hogy semmiben sem hasonlít a kitűnő kávékra Dél-Amerikában, mások azt állítják, hogy egy nagy egyéniség a kávék között. Próbálja ki Ön is, és
Az erős, harmonikus és keserű csokoládés kameruni robusta a világpiacokra az utat könnyedén megtalálja. Van, aki azt mondja, hogy semmiben sem hasonlít a kitűnő kávékra Dél-Amerikában, mások azt állítják, hogy egy nagy egyéniség a kávék között. Próbálja ki Ön is, és
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja
Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren
Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren
Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren
Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A legjobb természetes C-vitamin forrás, a legismertebb téli termés, a természetgyógyászatban gyakran alkalmazzák. Biztos még több jótékony hatással is rendelkezik. A piros csipkebogyót Hippokratész is ajánlotta a betegeinek, az első bejegyzést a hatásairól a 11. századból
A Macenta, egy új feldolgozóüzem Délkelet-Guineában, nagy célokat tűzött ki maga elé. A világ legjobb robustáját akarja előállítani. A saját szemünkkel láthatjuk, hogyan halad. A Robusta Guinea Lokpo íze olyan, mint a mogyorós tejcsokoládé. Tökéletes otthoni eszpresszó
A Macenta, egy új feldolgozóüzem Délkelet-Guineában, nagy célokat tűzött ki maga elé. A világ legjobb robustáját akarja előállítani. A saját szemünkkel láthatjuk, hogyan halad. A Robusta Guinea Lokpo íze olyan, mint a mogyorós tejcsokoládé. Tökéletes otthoni eszpresszó
A Macenta, egy új feldolgozóüzem Délkelet-Guineában, nagy célokat tűzött ki maga elé. A világ legjobb robustáját akarja előállítani. A saját szemünkkel láthatjuk, hogyan halad. A Robusta Guinea Lokpo íze olyan, mint a mogyorós tejcsokoládé. Tökéletes otthoni eszpresszó
A Macenta, egy új feldolgozóüzem Délkelet-Guineában, nagy célokat tűzött ki maga elé. A világ legjobb robustáját akarja előállítani. A saját szemünkkel láthatjuk, hogyan halad. A Robusta Guinea Lokpo íze olyan, mint a mogyorós tejcsokoládé. Tökéletes otthoni eszpresszó
Az első kávépalántát Indonéziába a Holland kormányzó küldte. A 17. és a 18. századfordulóján sok kávéültetvény kialakulását eredményezte, amelynek kiváló termését ma is élvezhetjük világszerte. Szemek a vulkanikus Jáva szigetről kiemelkedő és erős ízűek. Az ottani
Ugandában nemcsak a termőföld szenzációs, de a farmerek is és a kávé gazdasági fejlesztésére kialakított speciális iroda is szakképzett. Ez természetesen nem lenne elég, ha a termelőknek és gyártóknak hiányozna az öröm érzése, a tisztesség és vágy az új dolgok
Ugandában nemcsak a termőföld szenzációs, de a farmerek is és a kávé gazdasági fejlesztésére kialakított speciális iroda is szakképzett. Ez természetesen nem lenne elég, ha a termelőknek és gyártóknak hiányozna az öröm érzése, a tisztesség és vágy az új dolgok
Ugandában nemcsak a termőföld szenzációs, de a farmerek is és a kávé gazdasági fejlesztésére kialakított speciális iroda is szakképzett. Ez természetesen nem lenne elég, ha a termelőknek és gyártóknak hiányozna az öröm érzése, a tisztesség és vágy az új dolgok
Ugandában nemcsak a termőföld szenzációs, de a farmerek is és a kávé gazdasági fejlesztésére kialakított speciális iroda is szakképzett. Ez természetesen nem lenne elég, ha a termelőknek és gyártóknak hiányozna az öröm érzése, a tisztesség és vágy az új dolgok
Az első kávépalántát Indonéziába a Holland kormányzó küldte. A 17. és a 18. századfordulóján sok kávéültetvény kialakulását eredményezte, amelynek kiváló termését ma is élvezhetjük világszerte. Szemek a vulkanikus Jáva szigetről kiemelkedő és erős ízűek. Az ottani
Az első kávépalántát Indonéziába a Holland kormányzó küldte. A 17. és a 18. századfordulóján sok kávéültetvény kialakulását eredményezte, amelynek kiváló termését ma is élvezhetjük világszerte. Szemek a vulkanikus Jáva szigetről kiemelkedő és erős ízűek. Az ottani
Az első kávépalántát Indonéziába a Holland kormányzó küldte. A 17. és a 18. századfordulóján sok kávéültetvény kialakulását eredményezte, amelynek kiváló termését ma is élvezhetjük világszerte. Szemek a vulkanikus Jáva szigetről kiemelkedő és erős ízűek. Az ottani
Az első kávépalántát Indonéziába a Holland kormányzó küldte. A 17. és a 18. századfordulóján sok kávéültetvény kialakulását eredményezte, amelynek kiváló termését ma is élvezhetjük világszerte. Szemek a vulkanikus Jáva szigetről kiemelkedő és erős ízűek. Az ottani
A kávé egyedisége az ízében és az aromájában rejlik. A világ hatodik legnagyobb szigetéről származó robusta mindkettővel büszkélkedhet. Mielőtt még megkóstolná, egy igazán erős illat fogadja, amely enyhén pálmacukor-illatú. És az íze? Rendkívüli! A keserű és az édes
A kávé egyedisége az ízében és az aromájában rejlik. A világ hatodik legnagyobb szigetéről származó robusta mindkettővel büszkélkedhet. Mielőtt még megkóstolná, egy igazán erős illat fogadja, amely enyhén pálmacukor-illatú. És az íze? Rendkívüli! A keserű és az édes
A kávé egyedisége az ízében és az aromájában rejlik. A világ hatodik legnagyobb szigetéről származó robusta mindkettővel büszkélkedhet. Mielőtt még megkóstolná, egy igazán erős illat fogadja, amely enyhén pálmacukor-illatú. És az íze? Rendkívüli! A keserű és az édes
A kávé egyedisége az ízében és az aromájában rejlik. A világ hatodik legnagyobb szigetéről származó robusta mindkettővel büszkélkedhet. Mielőtt még megkóstolná, egy igazán erős illat fogadja, amely enyhén pálmacukor-illatú. És az íze? Rendkívüli! A keserű és az édes
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Készítse el kávéját és élvezze ki az ízét és illatát. A kávéink magukkal hordozzák az ültetvények egyedülálló nyomait, ahonnan származnak, és a feldolgozási módjukat. Minden egyes kávé tükrözi a fajtának egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a borszakértők, úgy a
Készítse el kávéját és élvezze ki az ízét és illatát. A kávéink magukkal hordozzák az ültetvények egyedülálló nyomait, ahonnan származnak, és a feldolgozási módjukat. Minden egyes kávé tükrözi a fajtának egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a borszakértők, úgy a
Készítse el kávéját és élvezze ki az ízét és illatát. A kávéink magukkal hordozzák az ültetvények egyedülálló nyomait, ahonnan származnak, és a feldolgozási módjukat. Minden egyes kávé tükrözi a fajtának egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a borszakértők, úgy a
Készítse el kávéját és élvezze ki az ízét és illatát. A kávéink magukkal hordozzák az ültetvények egyedülálló nyomait, ahonnan származnak, és a feldolgozási módjukat. Minden egyes kávé tükrözi a fajtának egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a borszakértők, úgy a
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Gyémántok. A központi kenyai tartományban fekszik a világ legnagyobb ipari gyémánt lelőhelye. És kávét is szüretelnek ott, amelyet hozzáhasonlíthatunk egy értékes kincshez. Gyönyörű, egyenletes szemek adják a Robusta Kongónak a telt testet, nagyon kellemes kesernyés ízt és
Gyémántok. A központi kenyai tartományban fekszik a világ legnagyobb ipari gyémánt lelőhelye. És kávét is szüretelnek ott, amelyet hozzáhasonlíthatunk egy értékes kincshez. Gyönyörű, egyenletes szemek adják a Robusta Kongónak a telt testet, nagyon kellemes kesernyés ízt és
Gyémántok. A központi kenyai tartományban fekszik a világ legnagyobb ipari gyémánt lelőhelye. És kávét is szüretelnek ott, amelyet hozzáhasonlíthatunk egy értékes kincshez. Gyönyörű, egyenletes szemek adják a Robusta Kongónak a telt testet, nagyon kellemes kesernyés ízt és
Gyémántok. A központi kenyai tartományban fekszik a világ legnagyobb ipari gyémánt lelőhelye. És kávét is szüretelnek ott, amelyet hozzáhasonlíthatunk egy értékes kincshez. Gyönyörű, egyenletes szemek adják a Robusta Kongónak a telt testet, nagyon kellemes kesernyés ízt és
Gyémántok. A központi kenyai tartományban fekszik a világ legnagyobb ipari gyémánt lelőhelye. És kávét is szüretelnek ott, amelyet hozzáhasonlíthatunk egy értékes kincshez. Gyönyörű, egyenletes szemek adják a Robusta Kongónak a telt testet, nagyon kellemes kesernyés ízt és
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
Miért érdemes feldobni kedvenc italát egy csipetnyi gyömbérrel? A válasz nyilvánvaló! Mert egyszerre ad neki egy jó kis pörgést és rengeteg csodálatos hatóanyagot. Segítségükkel felpörgeti a szénhidrátanyagcserét és a vitalitást. A 100%-os perui gyömbér rizómaporban
Készítse el kávéját és élvezze ki az ízét és illatát. A kávéink magukkal hordozzák az ültetvények egyedülálló nyomait, ahonnan származnak, és a feldolgozási módjukat. Minden egyes kávé tükrözi a fajtának egyedi tulajdonságait. Ugyanúgy, mint a borszakértők, úgy a
A kávé egyedisége az ízében és az aromájában rejlik. A világ hatodik legnagyobb szigetéről származó robusta mindkettővel büszkélkedhet. Mielőtt még megkóstolná, egy igazán erős illat fogadja, amely enyhén pálmacukor-illatú. És az íze? Rendkívüli! A keserű és az édes
Más fajta. Kerek, kemény, megkülönböztető, apró. Ráadásul a PB-kávé ritka és rendkívül vonzó. Az úgynevezett gyöngykávé az ikertestvére nélkül nő a kávé cseresznyében. Így még kerekebb, koncentráltabb, tökéletesen kiegyensúlyozott ízű. Az indiai robusta peaberry az
Ugandában nemcsak a termőföld szenzációs, de a farmerek is és a kávé gazdasági fejlesztésére kialakított speciális iroda is szakképzett. Ez természetesen nem lenne elég, ha a termelőknek és gyártóknak hiányozna az öröm érzése, a tisztesség és vágy az új dolgok
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
A Macenta, egy új feldolgozóüzem Délkelet-Guineában, nagy célokat tűzött ki maga elé. A világ legjobb robustáját akarja előállítani. A saját szemünkkel láthatjuk, hogyan halad. A Robusta Guinea Lokpo íze olyan, mint a mogyorós tejcsokoládé. Tökéletes otthoni eszpresszó
A robusta nem az arabica ellentéte, hanem annak kiegészítője. Az erősebb, ízgazdagabb és koffeinben gazdagabb bab különböző árnyalatokat és színeket kínál. Felismerheti a mogyorót, a csokoládét, a mézet vagy a gyümölcsöt. A minőségi robustát keverheti arabicával, ha jó
Robusztus, öntött alumíniumból készült csere keverőlapát a Klarstein Bella Pico 2G és Bella Robusta konyhai robotgépekhez. Kiegészítő keverőlapátként is használható, ha különböző ételeket szeretne elkészíteni a tartozékok folyamatos tisztítása nélkül
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Az afrikai Togóból származó robusta az ínyenc kávék közé tartozik. Nagyon enyhe savassággal és csokoládéaromával rendelkező kakaós íze gyönyörűen kiegészíti kedvenc arabica kávéját. De vigyázat - ez a robusta önmagában is kiváló. Próbálja ki eszpresszónak, filteren
Megszeretné kóstolni az igazi Afrika ízeit próbálja ki egy kanna finom tea mellett. A kóstolócsomag célja, hogy megismertesse Önt az afrikai teaültetvények legvarázslatosabb dolgainak gazdag és változatos választékával. Kenyából, Tanzániából vagy Mozambikból származó teát
A neve aszályfa, és nagyon nagy. A levelei azonban karcsúak, és a hüvelyek, amelyekből ez a por származik, szintén karcsúak. Mesquite-nak hívják, ismert, hogy jó íze van, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, és a közép- és dél-amerikai indiánok étrendjében
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Találja ki, hogy hány csésze instant kávét fogyasztanak a franciák. És csehek? Sokkal többet, mint gondolná! Talán az egyszerű elkészítésének köszönhető, talán azért, mert elragadtatták az illatos kristályok gyors és egyszerű feloldódása a bögrében ... Annak érdekében,
Találja ki, hogy hány csésze instant kávét fogyasztanak a franciák. És csehek? Sokkal többet, mint gondolná! Talán az egyszerű elkészítésének köszönhető, talán azért, mert elragadtatták az illatos kristályok gyors és egyszerű feloldódása a bögrében ... Annak érdekében,
Találja ki, hogy hány csésze instant kávét fogyasztanak a franciák. És csehek? Sokkal többet, mint gondolná! Talán az egyszerű elkészítésének köszönhető, talán azért, mert elragadtatták az illatos kristályok gyors és egyszerű feloldódása a bögrében ... Annak érdekében,
Találja ki, hogy hány csésze instant kávét fogyasztanak a franciák. És csehek? Sokkal többet, mint gondolná! Talán az egyszerű elkészítésének köszönhető, talán azért, mert elragadtatták az illatos kristályok gyors és egyszerű feloldódása a bögrében ... Annak érdekében,
A Chemex kávéfőző Peter Schlumboh nagyon egyszerű találmánya, aki a Pittsfield Chemex alapítója. A csepegtetőt porózus, boroszilikát üvegből készítik, ami biztosítja, hogy a kávéjába nem jut semmiféle nem kívánatos íz
90% Arabica és 10% Robusta kávékeverék. Származási hely: Brazília Alta Mogiana, Colombia Supremo, India Plantation, Etiópia Sidamo, India Kaapi Royal
A kókusz újabb csodálatos felhasználási módja: a népszerű dió ezúttal a mexikói arabica és robusta keverékének ízét és aromáját kapta. Az eredmény? Mesés! Nem tévedhet, ha egy csepp természetes aromát ad egy minőségi fagyasztva szárított alaphoz. Az eredmény egy instant
A kókusz újabb csodálatos felhasználási módja: a népszerű dió ezúttal a mexikói arabica és robusta keverékének ízét és aromáját kapta. Az eredmény? Mesés! Nem tévedhet, ha egy csepp természetes aromát ad egy minőségi fagyasztva szárított alaphoz. Az eredmény egy instant
A kókusz újabb csodálatos felhasználási módja: a népszerű dió ezúttal a mexikói arabica és robusta keverékének ízét és aromáját kapta. Az eredmény? Mesés! Nem tévedhet, ha egy csepp természetes aromát ad egy minőségi fagyasztva szárított alaphoz. Az eredmény egy instant
A kókusz újabb csodálatos felhasználási módja: a népszerű dió ezúttal a mexikói arabica és robusta keverékének ízét és aromáját kapta. Az eredmény? Mesés! Nem tévedhet, ha egy csepp természetes aromát ad egy minőségi fagyasztva szárított alaphoz. Az eredmény egy instant
A csokoládé Uganda lakosai számára olyan volt, mint egy csoda. Nem beszélve a csokoládé eredetéről. De pár éve már másképp van - a helyi kakaó termelők és a kakaó massza feldolgozók gondoskodtak a valódi csokoládé piacra való bevezetéséről. Kiemelkedő az íze könnyed
Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék
Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék
Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék
Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék