A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 896 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az arányokkal a végtelenségig. Vagy kóstolgassa különböző elkészítési módszerekkel. Más ízű lesz dzsezvéből, más aeropresszből és más mokka kannából.
Ez a termék a kategóriába tartozik Ízesített kávé, a márka gyártja Manu tea, az e-shopban megtalálod Manucafe.hu.
Termék ROBUSTA INDIE CHERRY AA, 250g #1326495 csoport termékei között található Tea keverékek, a márkához tartozik Manu tea, az e-shopban megtalálod Manucafe.hu.
Termék ROBUSTA INDIE CHERRY AA, 250g #1326495 EAN kóddal van jelölve 8596632222108.
Kategória | Ízesített kávé, Tea keverékek |
Márka | Manu tea |
E-shop | Manucafe.hu |
EAN | 8596632222108 |
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Indiai mosott kávé fontos szerepet játszik a finom ízesített kávé keverékek elkészítésében, főleg az olasz piacon. A legtöbb presszót, amelyet Európában fogyaszthatunk, a telt, könnyedén csokoládés íze és a gyönyörű, kompakt crema-ja miatt használják. Most lehetősége
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
Két A Indiából - egyértelmű jele a nagyon jó minőségnek. Száz százalékos robusta kitűnő crema-val és telt, enyhén mogyorós ízzel, elvarázsolja az intenzív íz élménnyel azokat is, akik szeretnek experimentálni. Hozzákeverheti a kedvenc arabikájához és varázsolhat az
A kávét a világ minden részén ízesítik. Van, ahol édesítik, vagy fűszerezik. Megkönnyítettük a dolgát és száz százalékos arabikát pörköltünk cherry aromával. Ne hagyja magát megtéveszteni - ez nem teácska nagymamáknak! A perui kicsike komplex ízével felkelti úgy a
Rengeteg koffein és keserű íz. Az indiai robusta a nagy fiúk és lányok kávéja. Hosszú utakon nagyon praktikus. Az unalmas gyűléseken és az éjszakai műszak során fogja a legjobban értékelni. De ne féljen, a csípős íz alatt a keserű csoki és a crema egyenesen
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét
A kókusz újabb csodálatos felhasználási módja: a népszerű dió ezúttal a mexikói arabica és robusta keverékének ízét és aromáját kapta. Az eredmény? Mesés! Nem tévedhet, ha egy csepp természetes aromát ad egy minőségi fagyasztva szárított alaphoz. Az eredmény egy instant
Volt már szerencséje a monszunok által felkorbácsolt és az óceán sós vizével átitatott kávéhoz? Ha igen, meg fogja erősíteni, hogy egy egyedülálló élmény volt. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy kárpótolja. Az India Monsoon Bio AA Arabica eredeti, füstös és földes ízzel
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási
Indiában a kávé nagy mennyiségben történő termesztése kb. 200 évre tekint vissza. Ez idő alatt rendkívüli hírnevet és rajongók millióit szerezte meg világszerte. A helyi gazdák évről évre kísérleteznek a termesztési módszerekkel, újítják meg a feldolgozási