A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 736 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A neve aszályfa, és nagyon nagy. A levelei azonban karcsúak, és a hüvelyek, amelyekből ez a por származik, szintén karcsúak. Mesquite-nak hívják, ismert, hogy jó íze van, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, és a közép- és dél-amerikai indiánok étrendjében szerepelt. Ma már a sportolók, vegetáriánusok és vegánok a világ minden táján fogyasztják a mesquite-ot, hogy kiegészítsék a fehérjéjüket.
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja. Megtalálható benne a jellegzetes földesség, enyhe citrusos frissesség és diófélék nyomai. Ne féljen kísérletezni!
Termék ROBUSTA GUATEMALA SAN MARCOS – szemes kávé, 50g #1327388 termékcsoporthoz tartozik Bio teák, a márkához tartozik Manu tea, az eladó ajánlatában Manutea.hu.
Termék ROBUSTA GUATEMALA SAN MARCOS – szemes kávé, 50g #1327388 EAN kóddal van jelölve 8596632251368.
Kategória | Gyógynövények, Bio teák |
Márka | Manu tea |
E-shop | Manutea.hu |
EAN | 8596632251368 |
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe