15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak  (> 25 kg)

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg)

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak  (> 25 kg)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg) - termékleírás

Egy finom rágcsálnivaló, amely a fogápolásban is segít? Nem probléma: a Prozym Lamelles rágócsíkot pont erre fejlesztették ki. A rágócsíkok serkentik kutyája természetes rágóösztönét, és támogatják a fogfelszín kíméletes tisztítását.A kutyáknak szánt rágcsálnivalók enzimes réteggel bevont szarvasmarhabőrből készülnek. Az enzimek a kiegyensúlyozott szájflóra elősegítésével támogatják a mindennapi foghigiéniát. A rágás során a fogkő mechanikus koptatása a fogkő kialakulásának kockázatát is csökkentheti. A Prozym Canin Lamelles különböző méretekben kapható - a nagyon kicsi és nagytestű fajtájú kutyák számára is alkalmasak.A Prozym Canin Lamelles rágócsík jellemzői:Kiegészítő eledel kutyák számáraHozzájáruln a szájhigiéniához: rágás közben gyengéden tisztítják a fogakat, ideális jutalomfalatként a főétkezések közöttFogkő elleni formula: csökkenti a fogkő- és lepedékképződést, frissíti a leheletetSegít egyensúlyba hozni a szájflórát: az enzimekkel dúsított jutalomfalat segít semlegesíteni a fogkő kialakulásáért, a lepedékért és a rossz leheletért felelős baktériumokatHosszan tartó rágás: marhabőrből készültTöbb méretben kapható: kis és nagytestű kutyák számára, kedvence méretétől függően

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg) - termék paraméterei

KategóriaFogat

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg) - ár és elérhetőség előzményei

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg) - kapcsolódó blogcikkeket

Játékok a kicsiknek

Fejlessze a legkisebb gyerekek kíváncsiságát és azt a képességet, hogy mindig valami újat fedezzen fel.

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg) - egyéb érdekes termékek

15db Prozym Canin Lamelles rágócsík kutyasnack - Nagytestű kutyáknak (> 25 kg) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?