A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 537 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Magozott aszalt szilva Összetevők: szilva, növényi olaj, tartósítószer: kéndioxid. Ajánlatos fogyókúrázóknak vagy emésztési problémákkal küszködőknek, mivel igen jó hashajtó. Diéta alatt érdemes reggelente éhgyomorra 2-3 szem aszalt szilvát elrágcsálni, mert serkenti a
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá válik, könnyebb megrágni. Nagy energiatartalma - cukortartalma - miatt azonban sose együnk
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban,
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért jó? A szilva az egyik
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin tartalmának köszönhetően óvja a sejteket, védelmet nyújt a daganatos-, a szív- és érrendszeri
Eritrittel édesített csokoládéval bevont szilva szemek. Összetevők: Aszalt szilva (30%),Édesítőszer: Eritrit , Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidokA kakaó pozitív élettani hatásai:Több mint 300-féle különböző értékes vegyületet
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A szilva egyik
Minden aszalt szilvacsomag levegőn szárított szilvát tartalmaz. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a víztartalom elpárolog, a vitaminok és rostok pedig ott maradnak, ahol a legnagyobb szükségük van rájuk – a gyümölcsben. Összetevők: 100% bio szilva. Hozzáadott cukor, adalékanyag
A magas lipid- és fehérjetartalmú hámozott mandulabél válogatott alapanyagokból. Főként többszörösen telítettlen zsírsavakat tartalmaz, melyek jótékony hatással vannak egészségünkre, mivel ellensúlyozzák a rossz koleszterint. Ezenkívül bővelkedik B és E vitaminban,
A mandula magas tápértékű élelmiszer, gazdag fehérjékben, vitaminokban (főként B és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban, telítetlen zsírsavakban, ásványi sókban (magnézium, foszfor, kálium és vas). A héj magas rosttartalma elősegíti a bélműködést, antioxidáns és
Gyümölcsszelet - Trópusi íz: Datolyapaszta 50,6%, aszalt körte 20% (tartósítószer: kén-dioxid), aszalt szilva 15% (tartósítószer: kálium-szorbát), almatöret 6%, mazsola 5%, banánpor (liofilezett) 1%, mangópor 1% (mangó, kukoricakeményítő), citrom sűrítmény 0,82%, növényi