PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya - termékleírás

Rugalmas, kényelmes és erős: A PatentoPet® sporthám és póráz megbízható társ a négylábújával tett kirándulások során. A kutyahám puha párnázásassal van ellátva a mellkas területén, így rendkívül kényelmes . A szíjak fokozatmentesen állíthatóak, így a hámot tökéletesen kutyája alkatához igazíthatja. A beépített rövid póráz rugalmas anyagból készült, és 250 kg-ig szakadásálló. Elengedéskor magától visszahúzódik. A sporthám és a póráz kombinációját kifejezetten arra tervezték, hogy gyors irányítást tegyen lehetővé kényes helyzetekben. A PatentoPet® sporthám pórázzal nagyon tartós és időjárásálló anyagból készült. A fényvisszaverő elemek hozzájárulnak a jobb láthatósághoz. Praktikus részlet: A kutyahámon D-gyűrű található egy további póráz rögzítéséhez. A fekete PatentoPet® sporthám és rövid póráz jellemzői: Hám beépített rövid pórázzal közepes és nagytestű kutyák számára Nagyobb biztonság: gyors irányítást tesz lehetővé kényes helyzetekben Elasztikus rövid póráz: PatentoFlex® elasztikus anyagból, elengedéskor visszahúzódik, 250 kg-ig szakadásálló Megerősített, párnázott fogantyú: jól illeszkedik a kézbe Kényelmes: a mellkas területén található puha párnázásnak, illetve a fokozatmentesen állítható szíjaknak köszönhetően Robusztus kidolgozás: nagyon tartós és időjárásálló D-gyűrűvel: egy további, hosszú póráz rögzítéséhez Fényvisszaverő varrás: a jobb láthatóság érdekében A hám típusa: sporthám Anyag: Hám: nejlon D-gyűrű: fém Zárak: műanyag Szín: fekete Zártípus: 2 hevedercsat Méretek: M méret: 58 -71 cm közötti mellkörfogat L méret: 66 - 85 cm közötti mellkörfogat XL méret: 71 - 96 cm közötti mellkörfogat XXL méret: 82 - 118 cm közötti mellkörfogat Integrált rövid póráz: H 35 cm

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya - termék paraméterei

KategóriaMérnek

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya - ár és elérhetőség előzményei

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya - egyéb érdekes termékek

PatentoPet® sporthám és rövid póráz, fekete XL-méret: mellkörfogat 71-96 cm kutya - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?