Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 012 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm - termékleírás

Ideális kombináció Önnek és kis testű kutyájának: a praktikus Rukka® Joy Mini retriever póráz egyik végén egy integrált nyakörv található, amelyet gyorsan és egyszerűen ráhelyezhet négylábú barátjára külön nyakörv használata nélkül.A Rukka® Joy Mini retriever póráz a funkcionalitás és a kényelem ötvözete. A húzásgátló megakadályozza, hogy a nyakörv túl szorosan húzza kedvence nyakát. A kerek fonott kötél jól fekszik a kézben, és könnyű. A nagy csuklópánttal pedig mindig biztosan kézben tarthatja a pórázt.A fekete Rukka® Joy Mini retrieverpóráz jellemzői: Átgondolt póráz kis testű kutyafajtáknak 10 kg-ig2 az 1-ben kombináció: kutyapóráz és nyakörv egybenNem csavarodik: a forgó csatlakozó egyenesen tartja a póráztVéd a fojtogatás ellen: nyakörv húzásgátlóvalFényvisszaverő varrat: a jobb láthatóság érdekébenRendkívül kényelmes: praktikus csuklópánt és kis önsúlyKerek kötél: jól fekszik a kézbenStrapabíró: robusztus anyagGyors pórázra fogáshoz és szabadon engedéshezPóráz típusa: retriever pórázAnyag:Póráz: 100% poliamidGyűrű és csatlakozóelem: fémSzín: feketeMéret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm - termék paraméterei

KategóriaMérnek

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm - ár és elérhetőség előzményei

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm - egyéb érdekes termékek

Rukka® Joy Mini retriever póráz kutyáknak, fekete, S méret: 180 cm hosszú, Ø 4 mm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?