A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 961 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze. Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek hozzájárulnak az egészséges szívműködéshez. Az acai bogyó ezen kívül nagyon gazdag fehérjékben, rostokban (kb. 14 g rost található 100 g acaiban), vitaminokban és Omega 6 és 9 zsírsavakban is. Az acai bogyóban található Omega 6 és 9 zsírsavak a vér koleszterin szintjének csökkentéséhez is hozzájárulnak. Sokáig egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen lehetett hozzájutni az acaihoz, de szerencsére a korszerű feldolgozási módszerek ma már lehetővé teszik, hogy hozzánk is eljusson, mégpedig nyers formában, hozzáadott anyagok nélkül. 100% bio, nyers. Nettó tömeg: 60 g. Származási hely: Brazília. Ellenőrzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01. Vitaminok és ásványi anyagok A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, Cink, Kálium, Kalcium, Magnézium, Réz Fogyasztható: turmixhoz, müzlihez, joghurtba, gyümölcsléhez, vízhez keverve.
Termék Organiqa bio acai por 100% nyers 60 g termékcsoporthoz tartozik Gyümölcs szárítók, a márkához tartozik Organiqa, az e-shopban megtalálod Bioszallito.hu.
Termék Organiqa bio acai por 100% nyers 60 g az EAN kód írja le 5999885147007.
Kategória | Gyümölcs szárítók |
Márka | Organiqa |
E-shop | Bioszallito.hu |
EAN | 5999885147007 |
Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze. Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású
Bio, nyers spirulina por, 125 grammos kiszerelésben, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A kék-zöld mikroalga Földünk egyik legősibb tápláléka
Búzafű por (100 százalék bio, nyers) A búzafű a frissen kihajtott búza pár napos hajtása, mely nagyon magas klorofil és pigment tartalommal bír. A klorofilon kívűl jelentős mértékű növényi fehérjét, aminosavat, ásványi anyagot, nyomelemet és vitaminokat (C,A,B-vitaminok,E,K)
Maca por (100 százalék bio, nyers) Dél-Amerikában honos, a perui Andok magaslatain termesztett erősítő és energetizáló növény. A Maca (maka) egy vadon termő évelő, a retekkel egy családba tartozó ehető, gumós növény. Gyökerét szárítás után megőrlik, ezt fogyasztjuk. A
A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású matcha hozzájárulhat az elme és a test frissítéséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük az a 8 esszenciális aminosav is, melyet az emberi szervezet nem
A chlorella egy nagyon erős zöld színű édesvízi alga, mely már több mint 2 milliárd éve létezik a Földön. Kimagasló klorofill (4-5 százalék) és egyéb pigment tartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetését segíti. Magas
BioMenü BIO Acai berry por Tulajdonságok:- Fagyasztva szárított Acai bogyó gyümölcs - Gazdag E-vitamin forrás- Erősíti az immunrendszert- Rendkívül gazdag szerves növényi fehérjében- Omega zsírsavtartalma Omega-6 és Omega-9-igen jó hatással vannak az idegrendszerre-
A maca (ejtsd maka) egy Dél-Amerikában honos, a perui Andok magaslatain termesztett erősítő és energetizáló növény. Vadon termő évelő, a retekkel egy családba tartozó ehető, gumós növény. Gyökerét szárítás után megőrlik, ezt fogyasztjuk. A növényt az inkák már 2000
A moringa növény levelei tartalmazzák a legtöbb szükséges vitamint, ásványi anyagot, fehérjét és szénhidrátot. Ázsiában már generációk óta használják cukorbetegség, szívbetegségek, vérszegénység, ízületi gyulladás, valamint májproblémák megelőzésére
Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán. Jótékony hatások: szív- és érrendszeri: serkenti a vérkeringést, véralvadásgátló, segít szabályozni a vérnyomást, hangulatjavító. A kakaó latin neve, theobroma cacao azt
100% növényi fehérje keverék gyümölcs ízben, cukor, glutén és egyéb felesleges adalékanyagok nélkül
100% növényi fehérje keverék gyümölcs ízben, cukor, glutén és egyéb felesleges adalékanyagok nélkül
100% vegán, bio borsófehérje por, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek. Kiemelkedően magas, 80%-os fehérje tartalommal
100% vegán fehérje kivonat rizs fehérjéből, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek. Kiemelkedően magas, 80%-os fehérje tartalommal
A klorofillban kiemelkedően gazdag zöld növényeket (búzafű, árpafű, spirulina, chlorella) összekevertük, hogy egyszerre élvezhesd a 4-féle „superfood” jótékony hatásait. Ezek a zöld növények kiemelkedően magas klorofill és rosttartalmukkal segítik a bélműködést. A
Az ashwagandhát indiai ginzengnek is nevezik és az ajurvédikus orvoslás gyakran használt gyógynövénye. Elsősorban az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt kedvelik. Adaptogén tulajdonságának köszönhetően szervezetünket egyensúlyba hozza. A növény gyökerét szárítás
A ganoderma vagy más néven pecsétviaszgomba a keleti gyógyászat évezredek óta kedvelt szere. Meleg, nedves helyeken terem, Ázsiában őshonos. Felhasználási javaslat: Napi 1-2 kávéskanál ganoderma por reggel és este gyümölcslébe vagy turmixba keverve
Egy különleges bio fehérje mixet hoztunk létre számodra, amely minden igénynek megfelel.100% bio összetevők. 100% vegán összetevők. Gluténmentes, szójamentes. Magas fehérjetartalom (több mint 50%). Hozzáadott cukor nélkül készült. Nincs benne hozzáadott adalékanyag és aroma
Összetevők: bio nyers kókuszchips* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kókuszdiót szedés után nyitják fel és szárítják alacsony hőmérsékleten. Magas a kaprilsav (virusellenes, antibakteriális hatás),