Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt - termékleírás

Az OfficePro Themis ergonomikus irodai szék bármilyen környezetben használható ülőmunkavégzéshez. Formatervezése tökéletesen illeszkedik a Themis sorozat tárgyalószékeihez. Válassza ki az Önnek megfelelő kombinációt! Minden, amire szüksége van Az OfficePro Themis irodai szék klasszikus és bevált 'irodai' formatervezéssel rendelkezik, amelyben főképp a szerkezet fekete színe, a rugalmas támlával rendelkező magas háttámla, a kétoldali kartámlák, a magasabb ülőrész és a választható fejtámla dominál. Számos beállítási lehetőség Előnyeit, már abban a pillanatban megismerheti, amikor beleül. Automatikusan beállítja az ellensúlyt a felhasználó súlya szerint, amely megakadályozza a váratlan kilengéseket leüléskor vagy a szék használata közben. A 4 reteszelő pozícióval rendelkező szinkron mechanizmus biztosítja az ülés magas individualizációját és ergonómiáját, valamint a szék stabilitását. A habszivacs ülőrész elég magas ahhoz, hogy kényelmesen érezze magát rajta. A habszivacs megőrzi alakját még hosszú távú és intenzív használat során is. A magas háttámla kellemes és légáteresztő hálóból készül, és tartalmaz egy rugalmas deréktámaszt, amely a hátat mindig a megfelelő helyzetben tartja. A kartámlák magassága állítható, felső részük kellemesen puha. A választható fejtámla magassága szintén állítható, akárcsak a dőlésszöge, így mindenki igény szerint beállíthatja saját kényelmének megfelelően. Fejtámlával vagy anélkül, válasszon a környezetének leginkább megfelelő színvariánsok közül! Mindenki számára kiváló A Themis ergonomikus irodai szék teherbírása 120 kg. Csúcsminőségű alapanyagokból készült. Univerzális kerekei kemény padlón és szőnyegfelületeken egyaránt alkalmasak. Garancia A gyártó 3 éves jótállást nyújt a Themis ergonomikus irodai székre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Termék Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt - termék paraméterei

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt - ár és elérhetőség előzményei

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt - egyéb érdekes termékek

Office Pro Themis Szín: fekete, Fejtámla: fejtámlával együtt - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?